Дросели

Съобщение
Автор
Аватар
Gattaka
чете
Обратна връзка:

Дросели

#1 Мнение от Gattaka »

Моля помогнете!Търся си дроселче за филтър 1микроХенри!Обаче не мога да намеря!Моля,ако някой знае как да си навия,по-точно,как да го измеря ще съм благодарен!

Аватар
Svetlin Iliev
има опит
има опит
Обратна връзка:

#2 Мнение от Svetlin Iliev »

Мога да ти помогна с параметрите за дросела, но не знам за какъв ток ти трябва. Дай малко по подробна информация за какво ще го ползваш или къде ще бъде включен за да може да ти се помогне.
the_bull :

А по принцип се мери с хенример уред доста скъп които едвали притежаваш има и други методи ама неги знам а и са по сложни с разни изчисления и незнам колко са точни ако кажеш за
Измерването на индуктивността става с променливо токов мост на Уитстоун.Може да се измери и в домашни условия като измериш импеданса и активното съпротивление и от триъгълника на съпротивленията сметнеш Xl ( индуктивното съпротивление ).От него по тая формулка Xl=2*Pi*L , пресмяташ индуктивността.[/quote]

Аватар
jeronimo
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от jeronimo »

Goro
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Goro »

Gattaka, дросела който ти трябва може да тежи части от грама, а може и килограми. Всичко това зависи дали през него минава постоянен ток и какво промеливо напрежение и с каква честота и форма пада върху него.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”