moje li da rzbera kolko wata e usilvatel

Съобщение
Автор
Sasser

moje li da rzbera kolko wata e usilvatel

#1 Мнение от Sasser »

moje li kato merq naprejenie ili neznam i az kakvo da razbera kolko wata izlizat ot stapaloto????
:?:

bezobraznia

хм, малко по-сложно е...

#2 Мнение от bezobraznia »

хм, малко по-сложно е...
за целта ще ти трябва осцилоскоп, генератор на сигнал и малко познания по математика и по съответните уреди по-горе...
ако разполагаш с тази апаратура, пиши :)

p.s. а представи си ако теоритически не можеше да се измери изходната мощност, колко спекулации с предлаганата апаратура на пазара щяха да въникнат?! 8) 8)

D.Kolev

:)

#3 Мнение от D.Kolev »

êàòî ãëåäàì ëåïåíêèòå êîèòî èì ñëàãàò èìàì ÷óñòâîòî ÷å ïîíÿêîãà èçïóñêàò åäíî "m" ïðåä ñèìâîëà "W" :D :D :lol: 8)

bezobraznia

хе, хе...

#4 Мнение от bezobraznia »

:lol: :lol: :lol: :lol:
...или PMPO, например...
:D :D :D

petarbg7

Re: moje li da rzbera kolko wata e usilvatel

#6 Мнение от petarbg7 »

Sasser написа:moje li kato merq naprejenie ili neznam i az kakvo da razbera kolko wata izlizat ot stapaloto????
:?:
Ако те интересува грубо и знаеш колко е консумираната мощност просто раздели на 5 и ще получиш някаква груба представа.

Аватар
SlowDead
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

tctctc

#7 Мнение от SlowDead »

това последното според мене е пълна глупост .. по добре разбери какъв е усилвателя интегрален (ако е интегрален каква е интегралата) или транзисторен .. разбери колко Волта и колко Вата му е трафа .. и пиши тук .. повечето хора посещаващи този форум ще ти кажат с голяма точност колко W ти е стапалото :)

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”