moje li da rzbera kolko wata e usilvatel
-
Sasser
moje li da rzbera kolko wata e usilvatel
moje li kato merq naprejenie ili neznam i az kakvo da razbera kolko wata izlizat ot stapaloto????

-
bezobraznia
хм, малко по-сложно е...
хм, малко по-сложно е...
за целта ще ти трябва осцилоскоп, генератор на сигнал и малко познания по математика и по съответните уреди по-горе...
ако разполагаш с тази апаратура, пиши
p.s. а представи си ако теоритически не можеше да се измери изходната мощност, колко спекулации с предлаганата апаратура на пазара щяха да въникнат?!

за целта ще ти трябва осцилоскоп, генератор на сигнал и малко познания по математика и по съответните уреди по-горе...
ако разполагаш с тази апаратура, пиши
p.s. а представи си ако теоритически не можеше да се измери изходната мощност, колко спекулации с предлаганата апаратура на пазара щяха да въникнат?!
-
D.Kolev
:)
êàòî ãëåäàì ëåïåíêèòå êîèòî èì ñëàãàò èìàì ÷óñòâîòî ÷å ïîíÿêîãà èçïóñêàò åäíî "m" ïðåä ñèìâîëà "W"

-
petarbg7
Re: moje li da rzbera kolko wata e usilvatel
Ако те интересува грубо и знаеш колко е консумираната мощност просто раздели на 5 и ще получиш някаква груба представа.Sasser написа:moje li kato merq naprejenie ili neznam i az kakvo da razbera kolko wata izlizat ot stapaloto????
- SlowDead
- има известен опит

- Обратна връзка:
tctctc
това последното според мене е пълна глупост .. по добре разбери какъв е усилвателя интегрален (ако е интегрален каква е интегралата) или транзисторен .. разбери колко Волта и колко Вата му е трафа .. и пиши тук .. повечето хора посещаващи този форум ще ти кажат с голяма точност колко W ти е стапалото