Ïðîáëåì ñ óñèëâàòåë.
Ïðîáëåì ñ óñèëâàòåë.
Èìàì åäèí ñòàð Techincs, new class A, äîñòà ãîäèíè ðàáîòè áåç ïðîáëåìè àìà íàïîñëåäúê íåùî ñå ñêàïà - åäèíèÿò êàíàë ñå ÷óâà ñúâñåì ñëàáî è ñ ìíîãî ïðàùåíå, à äðóãèÿò ñå ÷óâà íîðìàëíî. Íå å îò òîíêîëîíèòå, çàùîòî äîðè êàòî âêëþ÷à ñëóøàëêè îòïðåä è íà òÿõ ñå ÷óâà ïî ñúùèÿ íà÷èí. Òà âúïðîñà ìè å èìà ëè øàíñ äà ñå ðåìîíòèðà íåùî èëè å êàêòî ïîäîçèðàì ÷å ñå å ñêàïàëà èíòåãðàëíàòà ñõåìà (òÿ å åäíà îãðîìíà è íÿìà ïî÷òè íèùî äðóãî âúòðå) è ïðåäïîëàãàì ÷å òàêàâà íå ñå íàìèðà ìíîãî ëåñíî è õè÷ íÿìà äà å ôèíàíñîâî èçãîäíà çàìÿíàòà? Êàêâî ùå ìå ïîñúâåòâàòå? Íàïðàâî íîâ ëè äà òúðñÿ èëè äà ñå ìú÷à äà ãî ðåìîíòèðàì íåùî?
- Rusin Atanasov
- има опит
- Обратна връзка:
-
- чете
- Обратна връзка:
Аз съм гостенина 
Проблема си съществува на всички входове и изходи и удряне и псуване не помага
Някой може ли да извърши ремонт на това чудо и за какви пари? Ако ремонтът е неизгоден може и да го продам и да си взема друг ... тоя върши работа само като МОНО усилвател в момента
едит: Като гледам в Пулсатор тва стъпало струва 174.00 лв.
Като се има предвид че целия усилвател го купих доста по-евтино такъв ремонт ми се струва абсурден ама все пак някой дето разбира повече да каже дали тояно това е което трябва да се смени да не е някоя по-дребна повреда

Пише "SVI 3203".Goro написа:Във форума ще се намери някой да ти го ремонтира, но да беше прочел какво пише на интегралната схема STK... кой номер?
Проблема си съществува на всички входове и изходи и удряне и псуване не помага

Някой може ли да извърши ремонт на това чудо и за какви пари? Ако ремонтът е неизгоден може и да го продам и да си взема друг ... тоя върши работа само като МОНО усилвател в момента

едит: Като гледам в Пулсатор тва стъпало струва 174.00 лв.
Като се има предвид че целия усилвател го купих доста по-евтино такъв ремонт ми се струва абсурден ама все пак някой дето разбира повече да каже дали тояно това е което трябва да се смени да не е някоя по-дребна повреда

- Dimitar Atanasov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- чете
- Обратна връзка:
Ама аз не говоря за усилване, въобще не го барам потенциометъра. Като пусна усилвателя и в началото си работи нормално няколко минути и постепенно едната тонколона заглъхва и започва да се чува съвсем слабо с пращене. От време навреме докато си работи за секунда се оправя заглъхналата тонколона и после пак си затихва.
ами не помня името на препарата, но като отидеш в някой магазин за ел. уреди и такива джунджурийки казваш че искаш от тия препаратчета дето почистват снадки на кабели. примерно ако някаде не ти стига кабел и нещо си го снаждал се пръска с такъв препарат да прави хубав контакт..но това е за някви външни кабели по принцип...у вас кво може да им стане..ама навън като ги пере дъжд и сняг.. и този препарат почиства вътре тази врътката на звука. ако е събрала прах или нещо не прави хубав контакт от това се получава заглъхването на едната колона. даже ако само почистиш праха може да се оправи, но така е по сигурно