Некоректни търговци

Съобщение
Автор
Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

Некоректни търговци

#1 Мнение от Cvetomir »

В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Некоректни търговци

#2 Мнение от Tisho »

haverr написа:В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.

Да си само ти който си имал проблеми с Пулсатор...
Тази фирма съм а погребал отдавна... :wink:

brum

#3 Мнение от brum »

И цените им са ужасяващи. Но пък съм доволен от това което съм вземал от там.

Аватар
vangelov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от vangelov »

Пулсатор и на мен са ми номер 1 в черния списък... Не ми се разказва случката че пак ще вдигна кръвното. Егати отношението към клиента имат...

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

пулсатор

#5 Мнение от Cvetomir »

vangelov написа:Пулсатор и на мен са ми номер 1 в черния списък... Не ми се разказва случката че пак ще вдигна кръвното. Егати отношението към клиента имат...
разкажи за какво става на въпрос , мисля като се понапълни темата да пратя едно писмо на Шефа им

Аватар
stj2000online
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от stj2000online »

И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Cvetomir »

stj2000online написа:И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.
Добре казано.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

реноме

#8 Мнение от Cvetomir »

Аз съм на мнение, че нещо на продавачите не им е кеф да работят там.И по този начин развалят реномето на фирмата.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

некоректни търговци

#9 Мнение от Kiril Kirilov »

Ами приятели, много лесно ще им променим отношението, само трябва да се разберем и да отидем 10-15 човека там и да ги поизпотим зад клавиатурите :D Ако някой се дуе, могат да видят как 15 души им вдигат скандал :twisted: Аз съм добър в това отношение и обикновено върши работа. Пробвано е в Бриколаж, Практикер, ДЗИ :lol: Но ще бъде много вълнуващо за нас и запомнящо се за Некоректни търговци!

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

Хах

#10 Мнение от Cvetomir »

Кирилов кога сме там, аз има 2-3 човека които с удоволствие ще дойдат.

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Borislav Stankov »

ХАХАХАХАХАХ и аз ще дойда - пръв ще дойда и ще задавам тъпи въпроси :D :D :D :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от Ivan Rachev »

и аз идвам :) с Афекс
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
vangelov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: пулсатор

#13 Мнение от vangelov »

haverr написа:
vangelov написа:Пулсатор и на мен са ми номер 1 в черния списък... Не ми се разказва случката че пак ще вдигна кръвното. Егати отношението към клиента имат...
разкажи за какво става на въпрос , мисля като се понапълни темата да пратя едно писмо на Шефа им
Ами преди няколко месеца търсих разни чарколяци, и един приятел ми похвали богатата номенклатура на пулсатор - вика там е нещо като Метро ама за електроника. Има от пиле мляко. Та значи дигам се аз от овча купел и отивам до студентски град (отне ми към час в едната посока, но вярвах че ще си заслужава). Та намирам магазина, викам ей, колко е големо, рай, ще похарча тука 200-300 лева с кеф... Само ще вметна че работя паралелно по няколко проекта и винаги предпочитам като вляза в магазин първо да огледам и после да питам. Често така ми изкачат и разни идейки и си купувам неща които не съм планирал. Влизам, поздравявам едно момче зад един компютър, а той ме изгледа враждебно и не отговори. И понеже бях с настройката че е като супермаркет за електроника се засилвам навътре към рафтовете да разгледам какво има. Един друг юнак се изправя пред мен и раздразнено вика "от тук не се влиза". Аз питам, "добре, от къде да вляза". Той : "ами от никъде". И мълчи. Аз пак питам "добре, не мога ли да вляза някак и да видя какво предлагате???" той казва "Не. Какво ти трябва?" а, аз "ами много неща, щеше ми се да разгледам". Той "не може, кажи какво търсиш". Отидохме на един компютър, разпитах за 5-6 компонента които се сетих, все ги нямаха. Имаше и оттегчени отговори от сорта "ооо, ма ние никога не сме продавали такива работи" и с един упрек, все едно аз съм длъжен да знам какво са продавали някога. Казах "благодаря" и бесен си тръгнах. Така не са ми вдигали кръвното в никоя българска фирма. Съгласен съм че това там явно е склад и трябва да идвам с готово списъче и да питам, но мисля че можеха да ми го обяснят по много по любезен и интелигентен начин. Накараха ме да се чувствам като някакъв досаден измекяр-натрапник...

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от velinski »

Аз досега май не съм пазарувал от тях, ама като чета рекламата, която им направихте, ще ги подмина с чиста съвест :)
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
lachko973
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от lachko973 »

В Пулсатор има само един от дилърите дето е пич. Досега никога не съм имал нещо против него. На третия комп от ляво надясно обикновено стои.
Случва се често само при него да има човек и аз да чакам на опашка, че от него да си напазарувам.

P.S. Тва със скандала е добро като идея :lol:

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”