Некоректни търговци

Съобщение
Автор
Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

Некоректни търговци

#1 Мнение от Cvetomir »

В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.
Може да си разочарован ако не успееш , но си обречен ако не опиташ.

Tisho
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Некоректни търговци

#2 Мнение от Tisho »

haverr написа:В тази тема да се пускат мнения за търговци които не се държат подобаващо с клиентите си . Идеята ми дойде след като в един магазин можех да си измеря и подбера транзистори , а седмица по-късно продавача ми заяви, че това вече не е възможно и само шефът му може да ми разреши. ОК няма проблем, казах му аз, дайте да му се обадя, но след дълги преговори за телефона на шефа му (който бил само в понеделник след 9часа на работа) той ми каза, че не му се занимава и кимайки ми показа изхода на магазина. Става въпрос за "Пулсатор Електроникс" . Надявам се такива фирми да прочетат коментираното тук и да променят търговската политика.

Да си само ти който си имал проблеми с Пулсатор...
Тази фирма съм а погребал отдавна... :wink:

brum

#3 Мнение от brum »

И цените им са ужасяващи. Но пък съм доволен от това което съм вземал от там.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

пулсатор

#4 Мнение от Cvetomir »

vangelov написа:Пулсатор и на мен са ми номер 1 в черния списък... Не ми се разказва случката че пак ще вдигна кръвното. Егати отношението към клиента имат...
разкажи за какво става на въпрос , мисля като се понапълни темата да пратя едно писмо на Шефа им

Аватар
stj2000online
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от stj2000online »

И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

#6 Мнение от Cvetomir »

stj2000online написа:И аз съм се отказал от Пулсатор. Цените няма да коментирам, но наистина с такова отношение към клиента няма да ги бъде. Влизаш вътре, няма кьорав клиент, 4-ма продавачи си приказват и хич не им дреме. Ако попиташ нещо някой от тях, все едно му бъркаш в г**а. Мързи ги дори да щракат по клавиатурата, а ако трябва да мръднат малко за да донесат някой чарк ще рече човек, че цял ден са копали лозе.
Добре казано.

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

реноме

#7 Мнение от Cvetomir »

Аз съм на мнение, че нещо на продавачите не им е кеф да работят там.И по този начин развалят реномето на фирмата.

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

некоректни търговци

#8 Мнение от Kiril Kirilov »

Ами приятели, много лесно ще им променим отношението, само трябва да се разберем и да отидем 10-15 човека там и да ги поизпотим зад клавиатурите :D Ако някой се дуе, могат да видят как 15 души им вдигат скандал :twisted: Аз съм добър в това отношение и обикновено върши работа. Пробвано е в Бриколаж, Практикер, ДЗИ :lol: Но ще бъде много вълнуващо за нас и запомнящо се за Некоректни търговци!

Аватар
Cvetomir
има опит
има опит
Обратна връзка:

Хах

#9 Мнение от Cvetomir »

Кирилов кога сме там, аз има 2-3 човека които с удоволствие ще дойдат.

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#10 Мнение от Borislav Stankov »

ХАХАХАХАХАХ и аз ще дойда - пръв ще дойда и ще задавам тъпи въпроси :D :D :D :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!:
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Ivan Rachev »

и аз идвам :) с Афекс
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

Аватар
velinski
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#12 Мнение от velinski »

Аз досега май не съм пазарувал от тях, ама като чета рекламата, която им направихте, ще ги подмина с чиста съвест :)
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES

Аватар
lachko973
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от lachko973 »

В Пулсатор има само един от дилърите дето е пич. Досега никога не съм имал нещо против него. На третия комп от ляво надясно обикновено стои.
Случва се често само при него да има човек и аз да чакам на опашка, че от него да си напазарувам.

P.S. Тва със скандала е добро като идея :lol:

nikolay

#14 Мнение от nikolay »

Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)
Та ми казаха " да имаме. Цената е 3.60 за бройка"

аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки. :)
Зеби.. Там са най-смотаните търговци Бият и пулстор :)

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#15 Мнение от Borislav Uzunov »

nikolay написа:Не баш по темата, ама днес отивам ва магазина на поп богомил (горе) да питам дали имат 5532 (мързеше ме да ходя където и да е било а и ми беше по път)
Та ми казаха " да имаме. Цената е 3.60 за бройка"

аз се фанах за главата. Хванах си 413 и си зех 2 бройки от магазина до техническия за по 50 стотинки. :)
Зеби.. Там са най-смотаните търговци Бият и пулстор :)
И аз не съм доволен от тия :smt018
Министерство на Звука
We are the Musicmakers

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”