0888/216 177
ТОН КОЛОНИ Wharfedale Diamond 9.5 . ПРОДАДЕНИ!!!
ТОН КОЛОНИ Wharfedale Diamond 9.5 . ПРОДАДЕНИ!!!
Тон колоните са на 17 месеца, перфектно състояние, цена за к-та 575лв.
0888/216 177
0888/216 177
Последно промяна от orca на Нед Юни 24, 2007 7:51 pm, променено общо 3 пъти.
-
stefanyovev
- има известен опит

- Обратна връзка:
-
pacy4
Наистина е скъпо на сайта на орка в сравнение с някои други подобни търговци. Не коментирам настоящата обява, а по принцип.stefanyovev написа:(съжалявам не се здържах)
orca, съпер е тъпо престани с тая реклама на сайта си.
поне да продаваше нещо дето си струва.
не разбирам много ама ми се струва че повечето от нещата ти са по-скъпи и от нови ! дано никой не си заблудил още
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Обявата си е обява ,независимо от личните мнения,право на всеки човек.
Да се сърди може само онзи ,който възприема лично нещата... това е също право на всеки човек
Иначе хората реагират остро защото им е писнало да бъдат смятани за глупаци.. И понеже никой не се е родил умник , всеки е бил мамен. Прост защитен механизъм ,отвръщащ на маркетинговото ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!
Да се сърди може само онзи ,който възприема лично нещата... това е също право на всеки човек
Иначе хората реагират остро защото им е писнало да бъдат смятани за глупаци.. И понеже никой не се е родил умник , всеки е бил мамен. Прост защитен механизъм ,отвръщащ на маркетинговото ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО!
Право на всеки човек е да избира сам!!! Това се опитвам да насърчавам от доста години работейки тази работа, че има не коректни търговци няма спор!!Всяко нещо си струва парите стига да си готов да ги дадеш, това важи и за мене когато правя избор.Друго да обясня сайта не е за реклама , а за удобство на клиента, особено тези "клиенти" които седят пред компютъра и разглеждат, позволявам си един съвет към тях излезте пообиколете и послушайте на живо!Nikolay Savov написа:Обявата си е обява ,независимо от личните мнения,право на всеки човек.
Със здраве Orca
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
kovachev
На който му е скъпо - да си ги направи сам, и по-хубави /внимавайте с пръститеpacy4 написа:Наистина е скъпо на сайта на орка в сравнение с някои други подобни търговци. Не коментирам настоящата обява, а по принцип.stefanyovev написа:(съжалявам не се здържах)
orca, съпер е тъпо престани с тая реклама на сайта си.
поне да продаваше нещо дето си струва.
не разбирам много ама ми се струва че повечето от нещата ти са по-скъпи и от нови ! дано никой не си заблудил още
П.С. Относно заблудата ... всичко на този свят е заблуда!!!
Simonov написа:Всъщност забелязал съм и аз, че някои продукти са доста скъпички, но пък други са на приемнливи цени. Конкретно тези колони не съм ги слушал, но гледайки на снимките, как са изработени, можеби си струватпарите. Естествено трябва да се пипнат и чуят
Заповядайте , при интерес давам уреда да се чуе в домашни условия /срещу сумата/
Приятен ден на всички!
П.П.
Цените при мене са съобразени с качеството и клиента който носи стоката
пак повтарям това е оказион имам много стока и вярвайте ми подбирам я!!