Слушалки

Съобщение
Автор
Аватар
stalov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#16 Мнение от stalov »

То това не е за тук но...но ако някой желае може да му продам чисто новите ми AKG K66

Аватар
DJ Popa
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от DJ Popa »

И какво не им хареса на АКГ-то ? :roll:

Аватар
stalov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#18 Мнение от stalov »

Звучат като китайски слушалки от 3 лв ...не че АКG не са made in china..
верно че си пише на тях NATURAL SOUND ама хич пак да го няма баса ..

The_voice
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#19 Мнение от The_voice »

Баса го няма, защото това са отворен тип слушалки. От тая серия на AKG те звучат най-вярно. Ако искаш повече бас - К55

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#20 Мнение от Kiril Kirilov »

Hollowman написа:И какво не им хареса на АКГ-то ? :roll:
А какво да им харесаш? Баса им е бучащ и надут, не бих казал, че него го няма, а просто нямат НИКАКВИ СРЕДИ И ВИСОКИ! :smt033

Аватар
DJ Popa
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#21 Мнение от DJ Popa »

Ако искаш як бас си всеми едни Wоtson от Метро :D . Направо смачкват мозъка от ниски. Пък и струват "жълти стинки" ...

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#22 Мнение от Borislav Stankov »

stalov написа:Не съм доволен от AKG -k66 .....
Въпроса беше за нещо до 100 лв. Никой не твърди, че са добри, просто за тази цена са си екстра.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
Borislav Stankov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#23 Мнение от Borislav Stankov »

kirilov написа:
Hollowman написа:И какво не им хареса на АКГ-то ? :roll:
А какво да им харесаш? Баса им е бучащ и надут, не бих казал, че него го няма, а просто нямат НИКАКВИ СРЕДИ И ВИСОКИ! :smt033
Кирилов за тези кинти толкоз.
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.
Изображение
CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.

http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#24 Мнение от Ivo_Hristev »

Съгласен съм че звучат много по-добре от ширпотребските пионери и т.н. Все пак това са слушалки за 60 лв.

Gavril Gavrilov

#25 Мнение от Gavril Gavrilov »

Повтарям препоръката си - ако успееш да намериш някъде разопаковани да ти пуснат Sennheiser HD497. Това с отворени и нямат бас е дивотия. Тези Зенхайзери са отворани и баса им е плътен, стегнат и е ТАМ.
На точно тези АКГ-та изобщо не ми хареса звука. Мек, и ненатрапчив, но до степен на размазаност, баса няма ударност ама никаква. За съжаление трябва да призная, че на мен поне бяха по-удобни за носене. И все пак си взех Зен-а

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Sehnheiser HD680

#26 Мнение от Kiril Kirilov »

Аз може да бъда разбран единствено в агресивен смисъл, но вчера слушах цял ден Sehnheiser HD680 и постоянно ги сравнявах с 13-годишните си Technics Х250 (Едно време се продаваха абсолютно същите и Panasonic Х250). Тогава струваха 120 долара...
Зенхайзерите са 274 евро по фактура...

Много разочароващо според мен, защото характерът на звука им е същият както на АКГ 66-ците... (не са еднакви но са близо, а АКГ-то е 31 евро...) ...Бумтящ бас, "покриващ всичко" от средния и високия диапазон ... или пък ако сменим гледната точка: Никакви среди и високи... съпоставен с моите стари слушалки, които пък бяха наречени от колегите ми "нямат бас" :-D

Аз лично мисля, че няма среди и високи е по-лоша квалификация от нямащите бас, защото просто баса си е там и е добре дефиниран, но не изпъква над другото, защото и то се чува... А хората го приемат за много яко да бучи и да им покрива всичко, но усещането за напомпан бас кара неопитното ухо да забрави за важните честоти, носещи повечето информация :-)

Лично мнение, но не можах да се реша още веднъж да мигрирам от старите и вече разпадащи се, затворен тип и дори стягащи ме Текникси... Просто няма нищо до тук (550 лв.), с което да ги заменя...

bla

#27 Мнение от bla »

Според мене за цената си K66-ците са много добър избор. Притежател съм на едни такива от повече от 5г и доскоро си ги слушах с удоволствие. Много мек ненатрапчив звук достигаш до размазаност. Висока ефективност позволяваща на практика всякакви източници. Много леки и удобни. За толкоз пари толкова. Според мене за толкова пари ( около 60 лв ) Зен не могат да противопоставят нищо по-добре звучащо. Това за надутия бас в никакъв случай не е вярно. Размазан да но надут не. Един съвет отиди в някой магазин където предлагат разлини видове слушалки и ги ЧУЙ. Всеки от нас е различен и на различните хора им харесват различни по тембър слушалки. Познавам достатъчно много хора които са си щастливи и с завиращи се в ушите тапи. Трябва тембъра им на тебе да ти харесва а не нас :)

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#28 Мнение от Kiril Kirilov »

bla написа:...Това за надутия бас в никакъв случай не е вярно. Размазан да но надут не. ...
Аз знам какъв трябва да е баса, средите и восоките и затова няма нужда да сравнявам с други слушалки, още повече пък, че имам...
Ако се научиш кой звук как звучи, не ти трябва да сваляш и да местиш слушалки или колони през 30 секунди, за да прецениш една система как звучи...
Положението с баса е: НЯМА СРЕДИ И ВИСОКИ :-D :smt064

bla

Re: Sehnheiser HD680

#29 Мнение от bla »

kirilov написа: Никакви среди и високи... съпоставен с моите стари слушалки, които пък бяха наречени от колегите ми "нямат бас" :-D
Значи аватара ми ще ти хареса на звук. 8)

spiroffff

#30 Мнение от spiroffff »

аз само ще кажа
определения модел слушалки си има характерен звук
обаче според мен няма еднакъв чифт уши
на един човек ще му хареса един модел как свири на друг същия модел няма и така
най добре е всеки да си избере този модел слушалки на който най му харесва звука
предполагам ще се съгласите с мен
успех в избора!

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”