Продавам USB DAC-ове
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Продавам USB DAC-ове
Здравейте, колеги !
Предлагам на вашето внимание още няколко мераклийски изработени USB DAC-чета. Базирани са на популярния чип на TEXAS INSTRUMENTS PCM2704. Чиповете, които ползвам са с доказан произход, напълно оригинални, доставени от лицензиран дистрибутор на производителя. Модулите са изцяло проектирани и разработени от мен и въплъщават философията ми да се ползват качествени, аудиофилски компоненти /естествено доколкото е възможно при тази цена/. Пълна информация можете да намерите ТУК. Цената е 45лв/бр. Намират се във Варна, могат да се доставят до всяка точка на България с куриери Еконт или Спиди за сметка на клиента. Ето и снимка с по-висока резолюция:
За заявки и въпроси-ЛС или 0899825933-Ивелин Йовчев. Бройките са ограничени !
Предлагам на вашето внимание още няколко мераклийски изработени USB DAC-чета. Базирани са на популярния чип на TEXAS INSTRUMENTS PCM2704. Чиповете, които ползвам са с доказан произход, напълно оригинални, доставени от лицензиран дистрибутор на производителя. Модулите са изцяло проектирани и разработени от мен и въплъщават философията ми да се ползват качествени, аудиофилски компоненти /естествено доколкото е възможно при тази цена/. Пълна информация можете да намерите ТУК. Цената е 45лв/бр. Намират се във Варна, могат да се доставят до всяка точка на България с куриери Еконт или Спиди за сметка на клиента. Ето и снимка с по-висока резолюция:
За заявки и въпроси-ЛС или 0899825933-Ивелин Йовчев. Бройките са ограничени !
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Re: Продавам USB DAC-ове
Ако някой се чуди все още, нека побърза, защото останаха само 2бр налични за продажба /а бяха 13/ !!! Вече идват и първите отзиви от клиенти:
Вече съм горд собсвеник на дака от предния поста и мога да кажа, че съм много доволен, каквото е снимано, това получих и няколко дни се наслаждавам на звука от дака, без да ме натоварва, определено е пипнат. Успех с продажбите!
-
- има известен опит
- Обратна връзка:
Попе, не знам, кое те очудва - това е едина много добре конструирана серия от чипове PCM2704 - 7. Вложил съм години в тях, и отговорно мога да заявя, че трябва да направиш цяло чудо, за да докараш от него посредствен звук.
Успех в търговията!
Успех в търговията!
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
А, кой е казал, че съм Очуден ? Мислиш ли, че продавам нещо, което не знам ТОЧНО какво може ? И да-чипът е нелош, но какво ли би станало, ако примерно поставим двигател от Формула 1 върху шаси от Москвич ? Така че разсъждения от типа "Както и да го направиш, все ще свири хубаво" са ми доста чужди на мен... Нищо лично, просто явно сме с различни идеологии в аудиото.Hacko3 написа:Попе, не знам, кое те очудва
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Свършиха ! Следваща партида-рано догодина .
-
- чете и пита
- Обратна връзка:
Няма ли някой регистриран от тези, закупили си 13-те дака, да даде мнение във форума?
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Налични за пордажба 2бр USB DAC с чипове PCM2704. Разликата с предния модел е в изходните кондензатори, които тук сa от любимите ми ROE /gold series/. Повече инфо има ТУК .
Цена 45лв/бр, намират се във Варна, може да се доставят в цялата страна с куриери Еконт за сметка на купувача.
За въпроси и заявки-ЛС или 0899825933-Ивелин Йовчев.
Цена 45лв/бр, намират се във Варна, може да се доставят в цялата страна с куриери Еконт за сметка на купувача.
За въпроси и заявки-ЛС или 0899825933-Ивелин Йовчев.
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Става. Купи си смело.Audyssey написа:Няма ли някой регистриран от тези, закупили си 13-те дака, да даде мнение във форума?
(Мога и да ти дам да чуеш един, но е леко модифициран)
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Заявени ! До няколко дни може да излезе още някоя бройка от тези.
- mafiota
- чете и пита
- Обратна връзка:
малко ОФФ: но да попитам с какъв софтуер и настройки трябва се слуша музиката с тези дакове?? С Winamp става ли?
АЕЦ "Козлодуй" - Енергия за чиста природа!
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Не се изисква никакъв специфичен софтуер. Windows XP, Vista , 7 го разпознават автоматично и си инсталират драйверите още при подключване към USB порта. Доколкото знам от приятели, които го ползват под Linux, там положението също е безпроблемно. Може да се слуша с всеки софтуерен плеър-WIN AMP, FOOBAR 2000, AIMP, JET AUDIO и други, като за целта се посочва в настройките на самия плеър, изходното устройство да бъде USB DAC. Чудесно се сработва с FOOBAR 2000 и ASIO драйвери.
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Ето едно мнение на мой клиент, което получих на ЛС:
svilen.ivanov написа:Току що тествах DAC-а - работи перфектно. Системата е Lenovo C100 / Linux -> Pioneer A-290R -> Jamo E470. Включих на входа (CD, Tuner, Line) съответно твоя дак (45 лв.), NuForce Icon uDAC2 ($129) и пръдливата вградена карта на лаптопа Intel AC97. Пуснах 3 плеъра - всеки на сътоветната платака - с един и същи файл. Изключил съм еквалайзери - Direct. Използвал съм само FLAC като аудио файл. Уеднаквих нивата чрез миксерите на отделните платки. Слушам и от време на време сменям входовете с дистанционното на усилвателя.
Резултат:
1. Вградената карта има доста "hiss", почти липсват високи и звука е рамазан - няма да коментирам повече за нея. Много, много по-зле от външните дакове.
2. NuForce и твоя дак нямат разлика в hiss-a. И двата дака имат много звънливи високи (Evidence на Faith No More, In the air tonight на Phil Colins) чинели. Приятно за слушане. Средите са много чисти - цигулките на Вивалди / 4 сезона - звучат еднакво.
3. NuForce има една идея по-топли ниски. Китарата на Savatage - Handful of Rain звучи по-приятно, тествах и със Lifting shadows of dream на Dream Theater - същия резултат.
Като цяло - заслужава си всяка стотинка. Цената е само 25% от тази на NuForce, а разликата в звука е минимална. Може да го пуснеш като рецензия в темата - аз не мога да пускам отговори там.
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Адаш, според тебе на този пич каква представа му е дал FLAC за високите? Това е за някой друг форум, не за тук, ми се струва...
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- DJ Popa
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Адаш, това в случая няма значение. Човекът сравнява много коректно три устройства при еднакви условия. И отчита резултатите при неговите си, конкретни параметри, които той ползва и които го интересуват. Тези DAC-чета далеч не са някакви ултимативни компоненти, а по-скоро по-добра алтернатива за масовия слушател. Мнението му е ценно, защото най-вероятно много хора ползват тези устройства, именно при такива условия като самия него. Това са модулчета, които имат за цел да приближат човек една стъпка по-близо до верния звук и евентуално да запалят интереса му към нещо по-сериозно в аудиото. И те си вършат работата добре в това отношение, както се вижда. Подканят човек да се замисли "Абе, аджеба, щом това нещо за 45лв свири толкова по-добре от вградента ми карта, как ли би свирил примерно наточен мултибитник като TDA1541, PCM56/58/61/63 ?"... И резонно следващата стъпка, при така разпаления интерес, би била да отиде, да чуе нещо сериозно и да се реши да си купи и за себе си такова.
- Nikolay Savov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
ММММДаааааа .....
единствената причина поради,която този дак нетрябва да носи етикета Аудиофилски ,е че това би наклонило и маниполирало очакванията ни!!! а и защото не е купешки. Веднага си личи вложеното ,което изплаща всяка стотинка дадена за него и кара някои да се замислят аджаба защо е толкова евтин!!!!!
Ами много ясно защо ,защото Истината се нуждае от гластност ,слово(музика-информация) неизкривена от ограничението на думите ,които са инструмент за маниполация.
Тук става въпрос за истински DIY носещ духът на свободата и приемането!
Аз приех звука на този дак ,защото остави вниманието ми потопено в настоящето и почти непровокира аналитичният ми апарат!
Звученето му е много БУДНО!!! ,с чуваеми ниски среди и каточели малко изразени високи за мен,но повтарям.. за мен:) . Като цяло звука е фулранджов подкрепен с лентова пищялка
Както казва колегата Пепи Хараланов ,няма перфектен говорител! и обяснявам аз ,защото няма да има творчество и живот ако няма напрежение и стремежи!!!
Направи ми впечатление момент в песента на Dead Can Dance - "The lotus eaters" започващ след Първата минута .в който хорово звучат вокалите на Lisa Gerrard и Brandon Perry ,които по-ясно се разграничават и чуват.
И сега малко в кръга не ‘шегата’ и в духа на леко поетично отклонение заявавам:
DIY е Истината и пътя и живота.... другото са хартийки за отвличане на вниманието
Нека да позволим и развиваме аудиото и ще усетим неговата благодат .защото обичаш ли работата която вършиш ,няма начин продукта ти да не носи любов ,удовлетворение и красота.
Това е и закона на изобилието! - прави това което обичаш
Благодаря на Ивелин за готиното и будно звучащо свежарско дакче )
само така приятел ,продължавай напред!
единствената причина поради,която този дак нетрябва да носи етикета Аудиофилски ,е че това би наклонило и маниполирало очакванията ни!!! а и защото не е купешки. Веднага си личи вложеното ,което изплаща всяка стотинка дадена за него и кара някои да се замислят аджаба защо е толкова евтин!!!!!
Ами много ясно защо ,защото Истината се нуждае от гластност ,слово(музика-информация) неизкривена от ограничението на думите ,които са инструмент за маниполация.
Тук става въпрос за истински DIY носещ духът на свободата и приемането!
Аз приех звука на този дак ,защото остави вниманието ми потопено в настоящето и почти непровокира аналитичният ми апарат!
Звученето му е много БУДНО!!! ,с чуваеми ниски среди и каточели малко изразени високи за мен,но повтарям.. за мен:) . Като цяло звука е фулранджов подкрепен с лентова пищялка
Както казва колегата Пепи Хараланов ,няма перфектен говорител! и обяснявам аз ,защото няма да има творчество и живот ако няма напрежение и стремежи!!!
Направи ми впечатление момент в песента на Dead Can Dance - "The lotus eaters" започващ след Първата минута .в който хорово звучат вокалите на Lisa Gerrard и Brandon Perry ,които по-ясно се разграничават и чуват.
И сега малко в кръга не ‘шегата’ и в духа на леко поетично отклонение заявавам:
DIY е Истината и пътя и живота.... другото са хартийки за отвличане на вниманието
Нека да позволим и развиваме аудиото и ще усетим неговата благодат .защото обичаш ли работата която вършиш ,няма начин продукта ти да не носи любов ,удовлетворение и красота.
Това е и закона на изобилието! - прави това което обичаш
Благодаря на Ивелин за готиното и будно звучащо свежарско дакче )
само така приятел ,продължавай напред!