Издънени говорители
-
Forklift
Издънени говорители
Издъних си басовете на тонколоните (2Х20W, 8" ЧасПром-ки). Искам съвет какви говорители да си взема на мястото на старите. Кутиите - чамови, 16 литра, затворени. За усилвател ~ 2Х200W. Не искам да озвучавам целия блок - за една стая става въпрос.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
Sylis
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Re: Издънени говорители
От 20 скачаш на 200 в едни и същи кутии...съмнителна ми се струва тази работаForklift написа:Издъних си басовете на тонколоните (2Х20W, 8" ЧасПром-ки). Искам съвет какви говорители да си взема на мястото на старите. Кутиите - чамови, 16 литра, затворени. За усилвател ~ 2Х200W. Не искам да озвучавам целия блок - за една стая става въпрос.
Благодаря предварително.
-
pioneer4o
...
П.С. Приятел ,успех с търсенето на говорители 200 Вата за Респромките
200 вата в тез ''кутийки''......май ще хвъркат дЪски и тРески
-
Radostel
издънени говорители
Аз също съм поправял респромки,единствения ти вариант е да търсиш нещо,което ще се побере в кутиите,а също така да спазиш ом-овете,да не усилваш на MAX щото пак ще ги издъниш 
Кутийте са ти много малки и предполагам материала е около 10-12мм.Защо не вземеш да се стегнеш и си направиш сам кутий.На пазара има много добри чешки говорители TVM на цени почти като благоевградските.Имат си дадени параметри,кутийте може да се сметнат и ще се получи нещо много добро на много добра цена.Аз имам реализирани 4-лентови тонколони с говорители TVM и съм много доволен от звученето им 
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка: