Къде да намеря алуминиеви панели/лист - 4 мм около 50х60 см
Къде да намеря алуминиеви панели/лист - 4 мм около 50х60 см
Здравейте съмишленици,
Моля да споделите опит с намиране на алуминиеви панели/лист с деблина 4мм. Сглобявам усилвател и ми трябват три парчета 43х19 см или по-голямо парче от което да ги нарежа. Това което открих до сега са фирми като Стилмет или Металснаб, които продават големи листове от 200х100 см нагоре и ми идват малко много.
Другият вариант е да направим комбина и да си разделим листа на няколко по-малки такива.
Давайте идеи.
Моля да споделите опит с намиране на алуминиеви панели/лист с деблина 4мм. Сглобявам усилвател и ми трябват три парчета 43х19 см или по-голямо парче от което да ги нарежа. Това което открих до сега са фирми като Стилмет или Металснаб, които продават големи листове от 200х100 см нагоре и ми идват малко много.
Другият вариант е да направим комбина и да си разделим листа на няколко по-малки такива.
Давайте идеи.
Последно промяна от bdivi на Чет Мар 10, 2005 10:56 am, променено общо 1 път.
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Al
Пишете ме и мен за около 1/2 квадрат...
Виждам, че се оформи една четворка, което е точно лист от 2 квадрата. Цената е 140лв в Стилмет на Илиенци (по 35лв за 1/2 квадрат). Предлагам да се разберем за ден и час, отиваме там, режем го, всеки взима една четвърт и по живо по здраво. Аз мога да взема прободен трион ако с техния флекс не става добре.
Давайте предложения за удобно време.
Давайте предложения за удобно време.
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Аз си променям заявката - трябва ми 1/4 квадрат (50х50 см), а не половин квадрат.
За уговорката - когато кажете, но ми се ще да го режем доста внимателно, защото издран и подбит алуминий не ми върши работа. Те там нямат ли някаква професионална машина за рязане на големи листове?
За уговорката - когато кажете, но ми се ще да го режем доста внимателно, защото издран и подбит алуминий не ми върши работа. Те там нямат ли някаква професионална машина за рязане на големи листове?
Последно промяна от velinski на Пет Мар 11, 2005 10:40 am, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
-
Zlatan Kitanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Да Стилмет са само склад и нямат никакви машини. Моята идея беше да разделим един лист на 4 и всеки да си го реже където и както може. Аз затова взимам по-голям размер за да има за рязане.
Как последно се оформя четворката?
Joker - 1/2 m
kirilov - 1/2 m
bdivi - 1/2 m
velinski - 1/4 m под въпрос с рязането
Как последно се оформя четворката?
Joker - 1/2 m
kirilov - 1/2 m
bdivi - 1/2 m
velinski - 1/4 m под въпрос с рязането