Ламба?
Ламба?
Някои, може ли да каже радиолампа AZ1 какво представлява и за какво, се използва най-често.На лампата пише:TUNGSRAM което предполагам е производителя ако може и за него 2 приказки каде е правено.Благодаря на отзовалите се 
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Кенотрон, изправителна лампа, вади хубав звук ако се ползва за аудио цели 
Tungsram е унгарски производител със световна слава. От бившите соц производства предлага най-прецизно изработените лампи.
Tungsram е унгарски производител със световна слава. От бившите соц производства предлага най-прецизно изработените лампи.
Последно промяна от velinski на Пет Фев 09, 2007 12:02 am, променено общо 1 път.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon
Grado PS-500e + TAG Mclaren 60i
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
Reference 3A Studio Master + Audiotour Moonphase SE + Audiotour Propaganda DAC + Sony CDP-X3000ES
- velinski
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ами трябва ти лампомер за целта. За съжаление моя няма цокли за AZ-сериите, а работещите ми усилватели са с AZ11/AZ12 т.е. с друг цокъл иначе може да се тества какъв ток дава и в работещ уред.
Принципно животът на AZ-серията е много дълъг. Имам лампи от 1939-1949 г. които още имат над 80% емисия, а са сваляни от радиа, които са ползвани доста.
Принципно животът на AZ-серията е много дълъг. Имам лампи от 1939-1949 г. които още имат над 80% емисия, а са сваляни от радиа, които са ползвани доста.
STAX SR-007 Mk2 Omega 2 + KGSSHV Carbon