Въпрос ???

Заключено
Съобщение
Автор
Аватар
X.Tsvetkov
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

Въпрос ???

#1 Мнение от X.Tsvetkov »

Във връзка с вчерашната ми екскурзия до завода за говорители в Благоевград реших да си взема нещо за спомен от там и си взех един ето такъв говорител ВКН 0927 4ома http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pro ... 927_37.htm
Мисля да го използвам за двулентов проект но нямам никакви параметри
въпреки че ми дадоха някви хвърчащти листчета към него на тях пише само мошноста,съпротивлението,и какъв честотен обхвад свири говорителя.
Някой мерил ли го е?Ще бъда много благодарен ако ми предостави параметри за говорителя защото аз незнам как да го измеря и нямам с какво.
Знам че различните партиди на Благоевградски гоорители за с различни параметри но тук не гоня толкова качество а просто да има с какво да се занимавам.
Мерси предварително !

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Stefan Stefanov »

Ако не си запознат, обсъждането на благоевградските говорители е забранено тук!

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Въпрос ???

#3 Мнение от Ivo_Hristev »

cickata написа:Във връзка с вчерашната ми екскурзия до завода за говорители в Благоевград реших да си взема нещо за спомен от там
Похвално е че все още се намират патриоти, които да инвестират в развитието на БГ промишлеността.
cickata написа: и си взех един ето такъв говорител ВКН 0927 4ома http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/pro ... 927_37.htm
Е това се казва техническа документация :lol:
cickata написа: Мисля да го използвам за двулентов проект но нямам никакви параметри
Тогава как реши че е подходящ за двулентова система?
cickata написа: Някой мерил ли го е?Ще бъда много благодарен ако ми предостави параметри за говорителя
Дори и да го е мерил защо мислиш че ще има прилика между измереният и твоят екземпляр?
cickata написа: защото аз незнам как да го измеря
Литература по този въпрос бол - кеф ти на Български, Руски или Английски. Единственото което се иска от теб е да положиш минималния усилия. Кой знае - може пък и да научиш нещо интересно по този начин....

cickata написа: и нямам с какво.
Компютър явно имаш. След като ще слушаш музика имаш и саунд карта и усилвател. Друго не ти трябва.
cickata написа: Знам че различните партиди на Благоевградски гоорители за с различни параметри но тук не гоня толкова качество а просто да има с какво да се занимавам.
По тази логика можеш да опиташ по метода на пробата и грешката, тъкмо ще имаш с какво да се занимаваш по-дълго време....

Nanko Rusev
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Nanko Rusev »

но не на безумна цена която да не мога да си я позволя
Такова определение доколкото знам няма? Цена се мери в ЛВ, Е, $, J и прочие ...

Заключено

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”