Та идеята ми е дали всичките тези неща могат да се направят на едно място (ремонт, закупуване на нови части, монтиране) - някакъв сервиз може би? Или някой маниак техничар да си каже за колко пари би се заел с този проект? Защото аз нищо не разбирам, но мисля, че може да се получи нещо доста добро.
Търся сервиз/магазин/човек (ремонт на уредба, смяна на бас)
-
sorcerer
Търся сервиз/магазин/човек (ремонт на уредба, смяна на бас)
Здравейте! Не съм сигурен дали това е мястото за този въпрос, затова ще Ви помоля да ме извините, ако нещо съм объркал. Това ми е първия post и се надявам да ми помогнете. Имам стара уредба AKAI AA-1050, която е чудесна, но на рождения ми ден замириса лошо
Сега си работи, но имам чувството, че нещо ту увеличава, ту намалява силата на колоните. Дали има къде някой да я погледне? Според мен е 100 пъти по-добра от повечето модерни уредби и усилватели. Към нея имам и две брутални дървени колони HED, но на тях са им избушили басовете, който са огромни (около 28см в диаметър). Та си мисля дали не могат да се подменят, защото кутиите са си перфектни, а и пищялките ми се струва, че нищо им няма, пък са си готини. Пък вместо да си купувам някоя тъпа смотана система за сума ти пари за PC-то, по-добре да ги вложа в уредбата и да си свържа компютъра към нея.
Та идеята ми е дали всичките тези неща могат да се направят на едно място (ремонт, закупуване на нови части, монтиране) - някакъв сервиз може би? Или някой маниак техничар да си каже за колко пари би се заел с този проект? Защото аз нищо не разбирам, но мисля, че може да се получи нещо доста добро.