Проекта вече работи. Режима на лампите засега е този на схемата, но като избера, след проби и дълги прослушвания, най-подходящия ще си заръчвам читави части. Например резистори Riken (анодни и катодни), а за катоден кондер(на входната) мисля да е Black Gate NX. За разделителния все още мисля какъв да е. EL34 е с фиксирано пред напрежение с отделен изправител. Изходния трансформатор е стар GDR-ски (DCR 170ома и 7,5к индуктивен товар) и се държи доста прилично засега, но и той може да бъде заменен впоследствие:P
Захранването е с кенотронен изправител GZ34 на Philips, CLCLC-филтър. Дроселите са по 10 хенри и омическо съпротивление 30ома, кондензаторите са полипропиленови в масло. Отоплението на всички лампи е AC.
В първия вариант на схемата входната беше ecc83, сега е pсс88 - харесва ми как звучи, звукът е по-различен и естествен, лампата е доста добра. Схемата със сигурност ще претърпи още промени.
В тази област (SE) нямам опит, затова не мога да дам точна оценка на ампа но от 2 дена си прослушвам всички дискове и откривам все нови и нови звуци

Ами... това е накратко. Очаквам по-компетентните в областта да се изкажат.
Специални благорадности на Велински