MEGAWORKS 250D 2.1 THX има ли по-добро решение под 400лв. ?
MEGAWORKS 250D 2.1 THX има ли по-добро решение под 400лв. ?
Здравейте решил съм да се обзаведа с по-добра озвучителна система от сегашната ми. Ще я използвам предимно за музика и малко филми, предложете ми най-доброто решение за качество на звука, бюджета ми е до 400 лева максимум. Хвърлил съм око на Creative MEGAWORKS 250D 2.1 THX, но искам да зная дали може за тия пари да се намери нещо, което да възпроизвежда звука по-качествено и да има някакъв запас от мощност все пак? Или ще трябва да се задоволя с компютърни колонки като MEGAWORKS-а ?
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Рисивъри втора ръка намерих на един сайт, добри са, някои от тях с приличен запас от мощност но само за него ще отидат 100-120 лева, какви колни по-добри могат да се вземат за 280-300 лева, ама не да дрънчат като сложени в тенджера пример Jamo, ами да се чува добре звука.
Пък и съм решил сигнала да го докарвам по оптика до колоните за да няма смущения.
Ако някой има идеи за по-добро решение, но не DIY защото не разполагам със свободно време.
Пък и съм решил сигнала да го докарвам по оптика до колоните за да няма смущения.
Ако някой има идеи за по-добро решение, но не DIY защото не разполагам със свободно време.