Преди месец и нещо реализирах един ТЛ проект с W130S на visaton и SC10N.От страх относно здравината на конструкцията не рискувах да ги сглобя само с лепило (сега осузнавам че опасенията са ми били напразни но вече е късно) а използвах винтове.Та въпросут ми е по кои начин е най-добре да бъдат скрити?
Наистина за този малък драйвер опасенията ти относно здравината са били напразни Аз моите винтове ги скривам с кръгли лепенки, които ги изрязвам от самозалепващо се фолио с подходящия цвят, но мисля че се продават и готови такива ...
Поздрави за проекта
П. П.
Zmej написа:Ще те помоля само да си намалиш аватара, че ми заема 2/3 площ на монитора...
Аз пък изобщо не забелязах, че това е аватарът, а си помислих, че е снимката на проекта
Последно промяна от HI-FI на Вто Мар 21, 2006 11:18 am, променено общо 1 път.
Има и готови капачки,но са едноцветни.Друг начин е лак за дърво с дървени стърготини от подобен цвят дърво.Разбъркваш,запълваш и като изсъхне щкуриш с финна шкурка.Само пробваи преди това,че трудно се уцелва цвета.
Колкото до другите недосмислици които направих, горният ръб на колоната е твърде близо до драивера та го компенсирам донякъде с много натъпкана вата над W130S.Високочестотния сущо не ми е идеал за звук но такъв имах ж момента.По нататък ще го сменям
И така са си едобре,профи изглежда и и отива на колоната!Както и другите апаратури са с винтове от страни така и колоните сякаш са умишлено направени с такъв дизайн.Харесват ми!Само леко оцвети дупките да не белеят и толкоз.Каквото и да правиш ще е като кърпено и по-грозно.Вече си я оплескал но нали не пречи на звука и няма да ги продаваш.........карай така,няма страшно!Ако толкова те дразни ще трябва да ги "преоблечеш"с друг фурнир или фолио като преди това запълниш дупките и ги заравниш добре.
Последно промяна от toroid на Вто Мар 21, 2006 12:56 pm, променено общо 1 път.