vapros otnosno subwoofer peerless

Съобщение
Автор
Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

vapros otnosno subwoofer peerless

#1 Мнение от Anakin »

znachi ako nqkoi moje da mi kaje dali e chuval kak sviri govoritel peerless
263 SWR 39 115 THSX 4L AL SLS 8 Ohm - Order ID: 830668 i da li si zaslujava 200-250 lv za nego a sushto i sinusoidalnata moshnost shtoto v saita pishe mai nqkakva maximalna

AdsBot [Google]

#2 Мнение от AdsBot [Google] »

a i ako moje nqkoi da kaje dali toiq peerless e po dobar ot http://www.steadygroup.com/domashni/w250.html tova shtoto razlikata v cenata e golqma 800kroni=200-250lv i 70lv

Zmej

#3 Мнение от Zmej »

Вземи си SWR269 (ID: 830452)... Аз по-добро от него за тази работа не знам...

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Anakin »

a neshto za harakteristikite shtoto osven moshnnostta na peerlessa ne vijdam drugo prevazhodstvo ili? a i ako moje za kutiite da kajesh neshto s difuzior ili bes i kakav obem saotvetno

Zmej

#5 Мнение от Zmej »

Oстави я мощността.. Просто това е говорител, който свири ниските, а не ги 'дудне'...

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#6 Мнение от Ivo_Hristev »

Освен че държи на повече мощност, Peerles има 10 HZ по-ниска резонансна, а и като конструкция е класи над въпросния Visaton ( лято шаси, хубава мембрана..... )
Друг е въпроса че го няма в ПАС - ще трябва да си го поръчваш.....

Относно кутията - симулации и после донастройка на място.

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от Anakin »

http://pas.hit.bg/Peerless/Peerless%20D ... 830452.htm a tozi bass deto go ima v pas ako nqkoi mooje da kaje kolko pari e che ne moga da namerq pak i toi kak e sprqmo postnatiq po gore pak peerless

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#8 Мнение от Ivo_Hristev »

и тук ще напиша: Пишете на Български!

Та отново на темата: виждам че се насочваш в правилна посока :lol: Този говорител ми е от любимите 8) , единственото лошо му е цената 350 лв. за 250мм вариант.

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#9 Мнение от oceanman »

Ох...добро говорителче,наистина...С каква радост си го взех преди време...Тоя визатон наистина е абсолютен картон в сравнение с него...Е хубавите неща си имат цена :D :wink: Само трябва да си поиграеш с активните филтри повече....Но наистина е много як..250 номинал и 500 вата музикална...Ако го чуеш в действие ще ти настръхнат космите.... :wink:

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#10 Мнение от Anakin »

аз сам от бургас и неска ходих да го порачам пеерлесс а и ме разобедиха на пално и общо взето напално вярно струва ми се предложиха ми една вега 94дб страхотна и най-важното в българия е по евтина от пеерлесса а в чужбина не а и ма страхотна кутия от мдф направена по параметрите на вегата какво ще кажете да не са ме послагали а вегата не се произвежда вече има нов модел на нейно място

THX
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#11 Мнение от THX »

Baia sa te POSLAGALI !!!
PEERLES IS THE BEST. Plus tova draivera e napraven po nov princip.
I ima goliam hod !!!!!!!!!!

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от Anakin »

че то не значи като има по голям ход да е по хубав пак и ми казаха че специално пари качестжо вегата е по добра а и ми каза че за да накарам пеерлесса да свирне че ми требе бая усилвател и че вегата е по подходяща за денс а пеерлесса за акустична музика джаз класика ...

Аватар
Ivo_Hristev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#13 Мнение от Ivo_Hristev »

Щом така са ти казали.....
Тук ние си даваме мнението, а ти правиш каквото на тебе ти харесва. Щом си решил да купуваш Вега - добре.
МОЕТО мнение е че която и да е вега НЕ може да се сравнява с въпросният говорител. Ако прочетеш тук-там а не само да слушаш продавачите, ще прочетеш че тизи говорител е създаден специално за домашно кино, те да може да възпроизвежда и най-ниските честоти ( все пак резонансната му честота е 18 херца ). Последният суб който сглобих с този говорител свири захранен с 90 вата и свири повече от похвално.

Изборът си остава твой...

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#14 Мнение от Bojo »

Чуй какво казват хората - Пирлес!!! Не съм я слушал тази Вега, но...

Аватар
Anakin
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#15 Мнение от Anakin »

ся то че си е моя работа си е моя ясно ама вижте ся и вие ме правите на калдарина щото 18хз кърти бетон пък и аз ви казвак какво са ми казали да оцените вярно ли е или не не да са праите на голяма работа човек да не ва попита нещо ви е сте максимално надути не знам на каква основа

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”