vapros otnosno subwoofer peerless
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
vapros otnosno subwoofer peerless
znachi ako nqkoi moje da mi kaje dali e chuval kak sviri govoritel peerless
263 SWR 39 115 THSX 4L AL SLS 8 Ohm - Order ID: 830668 i da li si zaslujava 200-250 lv za nego a sushto i sinusoidalnata moshnost shtoto v saita pishe mai nqkakva maximalna
263 SWR 39 115 THSX 4L AL SLS 8 Ohm - Order ID: 830668 i da li si zaslujava 200-250 lv za nego a sushto i sinusoidalnata moshnost shtoto v saita pishe mai nqkakva maximalna
a i ako moje nqkoi da kaje dali toiq peerless e po dobar ot http://www.steadygroup.com/domashni/w250.html tova shtoto razlikata v cenata e golqma 800kroni=200-250lv i 70lv
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
http://pas.hit.bg/Peerless/Peerless%20D ... 830452.htm a tozi bass deto go ima v pas ako nqkoi mooje da kaje kolko pari e che ne moga da namerq pak i toi kak e sprqmo postnatiq po gore pak peerless
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- oceanman
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Ох...добро говорителче,наистина...С каква радост си го взех преди време...Тоя визатон наистина е абсолютен картон в сравнение с него...Е хубавите неща си имат цена
Само трябва да си поиграеш с активните филтри повече....Но наистина е много як..250 номинал и 500 вата музикална...Ако го чуеш в действие ще ти настръхнат космите.... 

- Anakin
- има известен опит
- Обратна връзка:
аз сам от бургас и неска ходих да го порачам пеерлесс а и ме разобедиха на пално и общо взето напално вярно струва ми се предложиха ми една вега 94дб страхотна и най-важното в българия е по евтина от пеерлесса а в чужбина не а и ма страхотна кутия от мдф направена по параметрите на вегата какво ще кажете да не са ме послагали а вегата не се произвежда вече има нов модел на нейно място
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Щом така са ти казали.....
Тук ние си даваме мнението, а ти правиш каквото на тебе ти харесва. Щом си решил да купуваш Вега - добре.
МОЕТО мнение е че която и да е вега НЕ може да се сравнява с въпросният говорител. Ако прочетеш тук-там а не само да слушаш продавачите, ще прочетеш че тизи говорител е създаден специално за домашно кино, те да може да възпроизвежда и най-ниските честоти ( все пак резонансната му честота е 18 херца ). Последният суб който сглобих с този говорител свири захранен с 90 вата и свири повече от похвално.
Изборът си остава твой...
Тук ние си даваме мнението, а ти правиш каквото на тебе ти харесва. Щом си решил да купуваш Вега - добре.
МОЕТО мнение е че която и да е вега НЕ може да се сравнява с въпросният говорител. Ако прочетеш тук-там а не само да слушаш продавачите, ще прочетеш че тизи говорител е създаден специално за домашно кино, те да може да възпроизвежда и най-ниските честоти ( все пак резонансната му честота е 18 херца ). Последният суб който сглобих с този говорител свири захранен с 90 вата и свири повече от похвално.
Изборът си остава твой...