разчиствам пространство вкъщи и пускам тук разни непотребни за мен аудио вещи:
1. Крайно стъпало NAD 2140. Работещ, с лош външен вид. Мощност - 2х40W, работи с 4 и 8 ома товар. Всичките полупроводници са оригиналните му, има сменен някой друг дребен електролит. Цена 80лв
2.Рисийвър JVC RX-230. Този е в още по-лощ външен вид

3.Рисийвър Pioneer. 5+1 канала с проблем - в някакъв момент му се вкл. защитата на говорителите, ама дали е от умряло крайно стъпало или от нещо друго - не знам, не ми се занимава с него. Има счупени щипки за колоните отзад. Мисля, че в най-лошия случай смяна на СТК ще го излекува. Имам и дистанционно към него някъде. Цена 40лв
4.Колони 6АС-224. В доста добър вид, много малко ползвани. Не свирят зле, ама не са и нещо особено, както се сещате. Имам и радиолата към тях - Кантата 205 СТЕРЕО. Цена 40лв само за колоните + 20лв за радиолата (всичко и работи, радио, грамофон)
Освен това имам за разкарване едни:
колони Радиотехника S-50 в добро здраве и лош вид - 80лв
усилвател AKAI 2450 в доста добър вид и състояние - 100лв
Амфитон усилвател (35 ватовия) неработещ - 50лв
Имам и още разни ретро комбо системи за махане, ама ще им пусна обява по-натам.
Бартери не ме интересуват, освен ако някой не може да ми предложи някой компонент, необходим за Jean Hirraga "Monster"
За контакти - 0895694071, skype : freshkidicebg или тук на ЛС.
Има някакъв проблем с форума вероятно, защото 3 пъти се опитвам да кача снимки и не успявам. При прегледа всичко ми е наред, после при публикуването ми дава "грешка в изображението".
Затова пускам линк към снимките на техниката:
http://freshkid.snimka.bg/radio-amateur ... 1.31939770
Поздрави!