UPGRADE на DVD Players & RECEIVERS

Съобщение
Автор
audioman

UPGRADE на DVD Players & RECEIVERS

#1 Мнение от audioman »

Това е една доста интересна тема и все още не-засегната. Аз имам някакъв опит и наблюдения в областта. Други??
Защото какъв може да е HOME Cinema DIY???
- DIY DVD Player - пълна глупост да се опитваш да правиш такова нещо, което се продава за <100лв.
- DIY RECEIVER - Мнооого трудно. Ако Змея някой ден напише кодове за DD i DTS za DSP, тази точка може да види бял свят.... Но аз не виждам особен смисъл.
- Upgrade на DVD&Receiver - не е много трудно да се постигне доста повече от фабричните "заложби" на тези групи устройства. Като им се запази функционалността, качеството на звука и картиата може да се подобри / значително/
- Upgrade na DLP и др. Прожектори :!: 8O Тази тема е още неродеа, защото това са скъпи устройства, и малко биха се прежалили да ги разкостят. Аз не бих се поколоебал, но нямам опит все още. Хората по света го правят 8)

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

ДОмашно кино :-)

#2 Мнение от Kiril Kirilov »

Тук би могло да влиза всичко от DIY Loudspeaker, DIY Amplifiers (Solid/Vacuum State), но просто насочено към Домашното кино :-)

audioman

#3 Мнение от audioman »

Да, но по-специфичните неща като ДВД плеъри и Ресивъри за до. кино, както и колони за кино /съраумд, център и т.н./ мисля, че е по-добре да са тук... 8)

Zmej

#4 Мнение от Zmej »

Бжжжжж, а как а с каква цел ще 'туик-ваш' прожектора?

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#5 Мнение от Bojo »

За Hi End цветове, естествено!

ПП Малееее! Там за кабелите ква нива неразорана има! :D :D :D

RazoR

#6 Мнение от RazoR »

Това за кабелите на проекторите живо ме заинтересува :lol:
Аз в момента ползвам един 15м удължител за монитор и по него пускам RGB-то, ама синьото е леко изместено :evil:

Аватар
Marian Lozev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#7 Мнение от Marian Lozev »

кажете с какъв прожодник ги прави тея кабели този човек
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo

Публикувай отговор

Обратно към “Домашно кино”