Има ли фенове на електронното тука
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
Е съжелявам ако съм убидил някой.... ,явно имам други разбирания за електронната музика и сцена ..Edgecrusher написа:1.АТB не са "тия",а е един - DJ Andre Tannebergerorto написа:ATB тия са адски комерсиални ...и не правят впечетвляваща музика .... доста постно звучат ....![]()
2."Адски комерсиални"... а някой изобщо да прави музика за черните ми очи...?!?!?!
3.Нека не правим такива прибързани заключения,когато е явно,че не сме наясно изобщо за какво иде реч...![]()
4."Постно"...?!?!?!...ако беше "постно" аз нямаше да го"ям",защото обичам месо
![]()
![]()
Поздрави!!!

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Съгласен.Anakin написа:..Щом нещо не ми харесва то не харесва на мен но на други може да хареса,за тях е добро независимо от моето мнение.
А има и хора, чиято музика 'не вижда широк свят'. Не се издава, не свирят по концерти и пр. 'happenings' .
Десетки..стотици хиляди часове с музика има.
След Филип Киркоров и дамата от Ливан/Сирия/Израел (не помня точно) нищо чудно на следващите Световни музикални награди да участва и някой/някоя от балканските ххх-фолк артисти.
'Законодатели' в модата, музиката (и изкуството изобщо) няма - този термин е 'изкован' от шибаните журналисти /съжалявам ако някой от вас е такъв/.

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Re: ima
хахахаjo-golemiq написа:бе незнам дали сам за тука ма дръм и бас ми е леко ГАБА си треа да къртти :tw
isted:

- LastDudeStanding
- чете
- Обратна връзка:
Абсолютно си прав... Познвам много хора които бяха откачили по техното като цяло и всъщност ме зарибиха, а сега тоя комерсиализъм ги прогони и кой стана рапър кой метъл... нищо против тези стилове ама....Anakin написа:Сега не ми е ясно според вас първите 10 не са ли супер комерсиални,повече реклама от колкото музика.Това че примерно Marco Bailey №99 ми е любим не означава че вие трябва да го харесвате.Пък това че повечето в тази класация са комерсиални няма спор защото това е комерсиална класация.
Хиляди извинения ако обиждам някого с моята представа за добра музика Marco Bailey №99 обаче никой не карам да го слуша.
И да първите 10 са просто върха на комерсиализма тая година хубаво бутнаха Tiesto ама пък Paul van Dyk го знам повече като ПРОДУЦЕНТ на такава музика.. както и да е всеки с вкуса си...

-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Именно - собственият кеф и вкус!!!Crossblade написа:Аз харесвам PVD, Tiesto, Kucho ...
ATB и Scooter повечето, което съм слушал тяхно същи ми харесва ...
А дали е комерсиално, не се интересувам. Важно е музиката да ти доставя личен кефВсичко си е въпрос на вкус
![]()
Поздравче Finley Quaye feat William Orbit - Dice
Нека не се "драпаме" кой колко бил посредствен и т.н. все едно сравняваме апаратури

Crossblade,поздрави за твоя вкус!

-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- shils
- чете
- Обратна връзка:
autechre
от време на време си пускам autechre,Aphex,jega и др. подобни
,но по-често слушам прогресив хаус или нещо чилл
("Groove Salad"-от Soma http://somafm.com/ FM радиата ми е л/бимо). А добри партита (според мен) бяха на John Degweed по морето преди изв. време и една Samsara Beach, е имало е и др.,но както и да е ................
.....има един сет на J.Degweed-Live (in Beirut,Lebanon),ок. 4 часов

.....има един сет на J.Degweed-Live (in Beirut,Lebanon),ок. 4 часов