Моята система

тук можеш да качиш снимки на личната си система , независимо каква е тя
Съобщение
Автор
Аватар
despotov
чете
Обратна връзка:

Моята система

#1 Мнение от despotov »

Источници-CD Onkyo Integra DX6550 моднат леко с опа2134,дек Technics RS-BX626,комп+дака на fenkiller. Усилвател-лампов с 6с4с "Едно ретро"от gogo. Озвучителни тела-хорни с fe206e кспоненциален контур 3,20м.Кабели от Аспарух. Огромни благодаря на приятелите и колегите,които ми помагаха и без което музиката за мен нямяше да е това ,което е.
S4011921.JPG
S4011922.JPG
S4011923.JPG
S4011626.JPG

Аватар
EmilRachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Re: Моята система

#2 Мнение от EmilRachev »

"Ретрото" на Гого е красота, таман се чудих кой го отнесе навремето.
Падна голяма играчка, докато го реставрират в този му вид, но определено се получи страхотен резултат.
Не съм слушал точно този му усилвател, но неговите отрочета са с много спокоен и уравновесен звук, сигурно и този е такъв.

За Онкиото можеш ли да дадеш малко повече информация как свири след мода, не съм слушал никога такъв модел, а съм чувал, че Интеграта са добри като транспорт.
Мониторът ви е прашен отвътре?
За автоматично почистване, моля кликнете
ТУК

Аватар
despotov
чете
Обратна връзка:

#3 Мнение от despotov »

След мода баса се дръпна леко назад но за сметка на това се появиха повече детаил и високи.Пробвах и с тл072 и 81 но нещата бяха по зле.

Аватар
Fenkiller
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#4 Мнение от Fenkiller »

despotov написа:След мода баса се дръпна леко назад но за сметка на това се появиха повече детаил и високи....
Просто "баса" е станал такъв какъвто трябва да бъде!
despotov написа:...Пробвах и с тл072 и 81 но нещата бяха по зле.
Това се подразбира IMHO! Ако искаш повече "бас" добрия стар NE5532 е твоя операционен , но не води към по добър звук - пак IMHO!
Поздрави!
Митака.
:wink:
Kill with power! DIY ! DIY ! DIY !

Аватар
DJ Popa
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от DJ Popa »

Ами честита система и със здраве да си я слушаш ! :)

Моят съвет е да пробваш и ОРА2604, на мен лично ми харесва малко повече от ОРА2134, но си е въпрос на вкус. Също един много добър операционник е LM4562, малко е скъпичък, но звучи чудесно. Освен това, ако плеъра е с изходни кондензатори, то измери офсета преди тях и ако клони към нула, то смело махай кондерите-подобрението в звука е зашлевяващо. Ако не може без кондензаторите, то ги подмени с аудиофилски клас електролитни-примерно ELNA SILMIC II, BLACK GATE NX или FK, NICHIKON FG или KZ и други.

Публикувай отговор

Обратно към “Моята система”