Някой има ли идея за нещо токова.
Благодаря.

Извинявам се надявах се че тук има хора които са обикаляли повече по по-заредените магазини и са срещнали нещо такова.
Пак се извинявам.
Ако искат модераторите да го изтрият.
Така, отиваш и си купуваш най-обикновено двукомпонентно лепило BISON, но което се води за метал и алуминий за около 10-на лева. Единственото което трябва да спазиш е мястото на залепяне, т.е. направи както аз направих със една SAA7220 - намазваш ъглите, а може и част от крайните стени на радиатора. Като по средата в празното ненамазано място в умерени количества поставяш силиконова паста, която можеш да закупиш от почти всеки магазин за ел.части. Притискаш частите, по възможност със стяга или поне тежък предмет, в краен случай се опитай да задържиш частите поне десетина минути със ръце. и ... и си готов!mtzakov написа:Интересувам се от лепило с което да се залепи радиатор за пп елемент (за видео карта става въпрос).
Благодаря.
![]()
Извинявам се надявах се че тук има хора които са обикаляли повече по по-заредените магазини и са срещнали нещо такова.
Пак се извинявам.
Ако ще лепиш радиатор, то лепилото трябва да е термопроводящо, иначе се обезмисля слагането на радиатор. Аз слагам термопаста една българска бяла - добра е и стува около левче спринцовката. Но досега не ми се е налагало да "лепя" радиатора.mtzakov написа:Интересувам се от лепило с което да се залепи радиатор за пп елемент (за видео карта става въпрос).
Благодаря.
![]()
Пак се извинявам.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 гост