Помощ!!! Дилема м/у два ресийвъра на Denon!!!
-
Atomic
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gaineramatiora
Чух звука от 1706-цата и се втрещих - като истинност на възпроисвеждането. Повече не ми трябва. Знам, че тук в bgaudio, не сте фенове на марковата техника, а още повече на ниските класове, но аз искам съвет за тези два модела. Ако някой има мнение за който и да е, ако някой ги е чувал в действителност, бих се радвал да ме посъветва. Няма да оценя мнения от сорта на: "Denon е боклук", "Направи си сам ресийвър" или "Купи си го тоя за 6000лв."alnico написа:gainer незнам как да ти го кажа по-тактично....но "мършата" която си харесал "смърди" еднакво,демек който и да купиш от двата звукът ще е еднакъв![]()
п.с. случайно не караш ли Опел Вектра 2.0 16В ?
П.С. Продадах Вектрата;)
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ако си успял да се втрещиш от звукът на консервата наречена ресивер значи за нищо не света не си позволявай да чуеш истинскиgainer написа:Чух звука от 1706-цата и се втрещих - като истинност на възпроисвеждането. Повече не ми трябва. Знам, че тук в bgaudio, не сте фенове на марковата техника, а още повече на ниските класове, но аз искам съвет за тези два модела. Ако някой има мнение за който и да е, ако някой ги е чувал в действителност, бих се радвал да ме посъветва. Няма да оценя мнения от сорта на: "Denon е боклук", "Направи си сам ресийвър" или "Купи си го тоя за 6000лв."alnico написа:gainer незнам как да ти го кажа по-тактично....но "мършата" която си харесал "смърди" еднакво,демек който и да купиш от двата звукът ще е еднакъв![]()
п.с. случайно не караш ли Опел Вектра 2.0 16В ?
П.С. Продадах Вектрата;)
hi-fi звук защото ще получиш поне инфаркт,което не е хубаво
това че нямаш потенциала да оцениш мненията в този форум е ясно без да го казваш
ако имаш някакви съмнения относно горенаписаното те каня да дойдеш и да послушаме музика и после ти ще кажеш кое свири и кое не
-
gaineramatiora
alnico, искам само да уточня, че аз не съм Hi-Fi маниак! Аз искам просто някаква музичка в къщи, която да не е скапана. Спрял съм се на Тези два модела на Денон, защото в ценовия им клас са на-доброто за парите си. Няма да ги връзвам кум някакви истински тонколони, а към Home-Theater системка на Денон:
http://www.denon-bg.com/articledetails. ... icleID=123. Сам се досещаш, че не гоня, кой знае какво чудо на аудио изживяването.
За сенатора си спомням много бегло спора! Говорим за същия Сенатор, който се въртя на чакъла пред Зимния дворец ли?! Не си спомням какво съм казал, но сигурно е било нещо от сорта, че вдига толкова по километраж, а не в действителност. Не си спомням какъв е бил спора, но определено по формулите, една кола от класа на Сенатора с нейните килограми и трябват поне 280-300к.с. за да стигне 260км/ч. Една проста сметка: Вектра 1350кг. и 220к.с. ще и е трудно да стигне 260! А на Сенатор 1800кг.....?! Аз не знам колко коня е твоя!
Лотус Омега е на килограмите на Сенатора и е 380к.с.. На него силата му е до 280км/ч...
Пак казвам, виждал съм с очите си един СААБ 9000 185кс. да изпълва километража на 260! Но това е отклонение, в действителност скороста е около 240. Виж, ако са те засичали с радар...
http://www.denon-bg.com/articledetails. ... icleID=123. Сам се досещаш, че не гоня, кой знае какво чудо на аудио изживяването.
За сенатора си спомням много бегло спора! Говорим за същия Сенатор, който се въртя на чакъла пред Зимния дворец ли?! Не си спомням какво съм казал, но сигурно е било нещо от сорта, че вдига толкова по километраж, а не в действителност. Не си спомням какъв е бил спора, но определено по формулите, една кола от класа на Сенатора с нейните килограми и трябват поне 280-300к.с. за да стигне 260км/ч. Една проста сметка: Вектра 1350кг. и 220к.с. ще и е трудно да стигне 260! А на Сенатор 1800кг.....?! Аз не знам колко коня е твоя!
Лотус Омега е на килограмите на Сенатора и е 380к.с.. На него силата му е до 280км/ч...
Пак казвам, виждал съм с очите си един СААБ 9000 185кс. да изпълва километража на 260! Но това е отклонение, в действителност скороста е около 240. Виж, ако са те засичали с радар...
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Лотус-а е 388 коня ЗАВОДСКИ и дори на него 280км не са му проблем.
надали има човек който си е купил Лотус-Омега и да е оставил сток,има филмчета на Лотус -660 коня.
Това че не си знаел какво е правено под капака и въпреки това се заяде(за разлика от теб аз и още няколко стритрейсара помниме спора много добре
Сенатора дава отклонение 3км по книжка
както и да е ..пак ти казвам ,който и да купиш от тези ресивари звукат ще ти е еднакъв...затова си избери този който ти харесва повече на външен вид и на глезотийки
успех
-
gaineramatiora
Мерси! Мисля да си взема 1706 и тва е! Приключвам, че и на мен малко ми писна!
Не се връзвай за спора за км/ч!!! Не сме деца на по 17г.
Знам какви Лотус Омеги има и знам какво могат. Просто казах, че фабричните не отлепват повече от 280. Което определено не е малко! Гледал съм тестове. Гледал съм и филмчето, където две правени Омеги минават границата 300км/ч!
Btw, ти още ли си с Сенатора? Колко ти харчи тоя змей?
Не се връзвай за спора за км/ч!!! Не сме деца на по 17г.
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Все пак можеби е по-добре да вземеш 1905,това че 1706 ресивера се настройва сам с микрофон според помещението звучи адски притеснително.
Сенатора го купи едно момче от най-лудите стритрейсари преди 3 години и сега го скъсва от ръчка , в момента му слага азотна система колата още е без ремонт на мотора 14-та година ве4е.
аз накрая успях да намеря на старо Porsche 928 GT и сега също го разпилвам и оптично и мотора.
Сенатора го купи едно момче от най-лудите стритрейсари преди 3 години и сега го скъсва от ръчка , в момента му слага азотна система колата още е без ремонт на мотора 14-та година ве4е.
аз накрая успях да намеря на старо Porsche 928 GT и сега също го разпилвам и оптично и мотора.
- mano
- има опит

- Обратна връзка:
Може би имаш предвид 1706 и 1906(който също е с микрофон за настойване) - защото 1905 май вече не се продава. Аз също се чудя между тези два модела кой да си избера да си купя и гледайки спецификациите не откривам особени разлики освен че 1906 е с 200лв по скъп
. Ако някой може да ми каже за какво са тези 200лв отгоре и струва ли си да бъдат дадено ще съм му много благодарен.
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
-
gaineramatiora
Слушал съм ги! Слушал съм и Денъна. За мен Денъна е по-добре!Evgenibgr написа:Има една оферта на ONKYO 503 + DVD + комплект колони 7.1 ONKYO SKF-530F за 1500 лв. в HOMECINEMA CENTRE. Не съм ги слушал
mano, имам предвид точно 1905 - моделът е 2004г. и все още може да се намери на някой места с отстъпка!
Значи според, кой 1905 е по-добре от 1706? Трябва ми някакъв консенсус за да паля колата и в магазина!
p.s. Интерсното е че 1905 има награда от HI-FI CHOICE за "Най-добър АV рисийвър под GBP 500" за 2004г. Ма тва само за инфо..
-
Svetoslav Kalqshev
- има опит

- Обратна връзка:
Ако се водиш по наградите и по съвети на продавачконсултанти значи си поредния заблуден...gainer написа:Слушал съм ги! Слушал съм и Денъна. За мен Денъна е по-добре!Evgenibgr написа:Има една оферта на ONKYO 503 + DVD + комплект колони 7.1 ONKYO SKF-530F за 1500 лв. в HOMECINEMA CENTRE. Не съм ги слушал
mano, имам предвид точно 1905 - моделът е 2004г. и все още може да се намери на някой места с отстъпка!
Значи според, кой 1905 е по-добре от 1706? Трябва ми някакъв консенсус за да паля колата и в магазина!
p.s. Интерсното е че 1905 има награда от HI-FI CHOICE за "Най-добър АV рисийвър под GBP 500" за 2004г. Ма тва само за инфо..
-
entusiast4eto
àç íÿìà äà ñå íàìåñâàì ïî îòíîøåíèå íà ðåñèéâúðèòå, àìà òîâà ñ êîëèòå ìå èçêåôè 
äîêîëêîòî ðàçáèðàì àç, ÌÀÑÀÒÀ íà êîëàòà èìà îòíîøåíèå êúì ÓÑÊÎÐÅÍÈÅÒÎ, à íå êúì ÌÀÊÑÈÌÀËÍÀÒÀ ÑÊÎÐÎÑÒ.
íà ìàêñèìàëíàòà ñêîðîñò (ïðè âñå ïàê íÿêàêúâ ïðèëè÷åí çàïàñ íà ìîùíîñò, à 220ê.ñ. íå ñà ìàëêî), âëèàÿò ïî ñêîðî íåùà êàòî ïðåäàâàòåëíîòî ÷èñëî è àåðîäèíàìèêàòà
äîêîëêîòî ðàçáèðàì àç, ÌÀÑÀÒÀ íà êîëàòà èìà îòíîøåíèå êúì ÓÑÊÎÐÅÍÈÅÒÎ, à íå êúì ÌÀÊÑÈÌÀËÍÀÒÀ ÑÊÎÐÎÑÒ.
íà ìàêñèìàëíàòà ñêîðîñò (ïðè âñå ïàê íÿêàêúâ ïðèëè÷åí çàïàñ íà ìîùíîñò, à 220ê.ñ. íå ñà ìàëêî), âëèàÿò ïî ñêîðî íåùà êàòî ïðåäàâàòåëíîòî ÷èñëî è àåðîäèíàìèêàòà
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: лошо
Ти май си просиш нещо, а?osho написа:човека зададе конкретен лесен въпрос, и отново се смляхте да дрънкате глупости и да си хвалите лего направи си сам боклуците.
Не разбрахте ли, че това е форум за D.I.Y.
Колко пъти да го пиша това?
Следващият ти коментар от рода на "направи си сам боклуците", ти осигурява перманентно присъствие в бан листата!
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.