helpppp TECHNICS SU Z450

Съобщение
Автор
Sasser

helpppp TECHNICS SU Z450

#1 Мнение от Sasser »

toq usilvatel vse edno 4e i proizvoditelqt mu neznae 4e go ima.Ako moje nqkakvo info za nego ????

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Teodor Gugulanoff »

За Technics официалната (в смисъл от производителя) информация в нет-а е доста оскъдна. Особено за по-старите модели; търсил съм за моя дек, но без особен успех. Пробвай при руснаците ;)
Изображение

Ju

полувинчата помощ

#3 Мнение от Ju »

намерих някакви данни за SU-Z400, а пък аз си имам TA-AX44 и за него също имам данни (някакви). Та ако ти вършат изобщо работа, ще ти ги напиша (на немски). За Сонито мога и да споделя впечатления. За JVC не знам нищо.

Sasser

su z450

#4 Мнение от Sasser »

moje li da spodeli6 vpe4atleniqta si za sonito 6toto ostanovih 4e techniksa mi e slai4ak .i sega vaprosat e sony ili JVC

Ju

За Сонито

#5 Мнение от Ju »

Все пак модела който аз имам е различен от този, за който ти питаш, но ще кажа, в общи линий. Имам го от 15 години и от момента, в който му изгорих крайното стъпало (някво STK) с една китара, имам само проблеми. Стъпалото струваше колкото 1/2 усилвател - смених го. После му изгоряха входовете един по един и сега имам само 1 работещ. Като го пускам много рядко тръгва веднага - задействат се някакви защити и обикновено чакам 5-10 мин. докато заработи. Иначе свири нормално без, да впечатлява с някакви особени качества. Достатъчно е мощен (2х40 вата) за стая в апартамент. Колоните са ми големи - по 140 вата и с този усилвател се съгласуват добре. Няма потенциометри - всичко е на копчета "+" "-" , и един дисплей има, на който изписва. Корекциите са вятърничави, а лоуднес няма. На размери е компактен, на дизайн - става. Друго какво да кажа... абе не го обичам много, въпреки, че си ми служи все още. Абе има далеч по-добри усилватели, дори и по онова време е имало ('84 г.) :wink:

AdsBot [Google]

çà ñàéò

#6 Мнение от AdsBot [Google] »

íàé-äîáðèÿò ñàéò êîèòî ñúì íàìåðèë çà ñòàðè technics e http://www.vintagetechnics.com èíôîðìàöèÿòà íå å ìíîãî àìà ïîíå èìà ïîâå4åòî îò ìîäåëèòå èì.

Публикувай отговор

Обратно към “ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ”