Denon DCD-910 за оптика

Съобщение
Автор
Аватар
Madmardigan
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Denon DCD-910 за оптика

#1 Мнение от Madmardigan »

Продавам CD плейър Denon DCD-910

Закупен е през 2008 год. от http://www.bdinaudio.com с уверение, че не е ремонтиран. Плейърът четеше добре матрични дискове на 99%, но прескачаше на някои CD-R. Посъветваха ме да сменя оптика, тъй като нямал други проблеми. Но не намерих кой да ми я смени, тъй като ми отказаха в уж най-добрия сервиз! Накрая ми препоръчаха Димитър Димитров - одисеята съм описал ТУК. За съжаление никой не се отзова сериозно на молбата ми да му смени оптиката (а уж това не било кой знае каква работа... или в Стара Загора няма желаещи).

Та в крайна сметка оптиката му е нова KSS-210B - не знам защо тоя техник е сложил Б, вместо А. И вече прескача на всеки диск благодарение на Димитър Димитров. Всичко друго си му е наред, визуално състояние - много добро. Състояние на екрана - добро. Въпреки че прибра 40 кинта за ремонта, техника отказа да се занимава повече с него, защото ... нямал време!

Не знам каква цена да му искам, така че се спирам на 60 лв и очаквам сериозни коментари. Не обичам да опаковам и да изпращам по куриери, но ако има мераклии от други градове ще се прежаля. Може да се види и чуе в Стара Загора.

Изображение

Изображение

Изображение[/quote]
Последно промяна от Madmardigan на Вто Яну 27, 2009 12:38 pm, променено общо 1 път.

Аватар
icemans
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от icemans »

Машинката си заслужава!

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”