Какви тела за клубна музика у дома

Съобщение
Автор
Emo_Baltov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#2 Мнение от Emo_Baltov »

За тия пари си направи хорни, чиста работа. :wink: Или си вземи някой тонколони запазени втора употреба. Нови няма смисъл освен ако не си ги поръчаш да ти ги направи някой или ти да си ги направиш. Разгледай сайта има доста проекти помисли и не бързай с избора си. Иначе ако наистина си решил да си взимаш готови за тези пари по добро от Визатон няма да намериш поне според мене. :wink: И кажи модела който си избрал, поне да има за какво да се коментира.

Emo_Baltov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от Emo_Baltov »

Ама то тези модели са за професионално озвучаване. Ако ще ги ползваш в домашни условия не съм сигурен, че са удачния вариант за слушане на музика. :wink:

Emo_Baltov
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от Emo_Baltov »

:lol: Няма такъв транзисторен усилвател и такива колони които като ги усилиш до край и да няма проблеми. Поне с комшийте ще имаш проблеми. :lol: А конкретно кой модел тонколони да избереш мисля, че тонколоните трябва да ги чуеш как свирят и сам да избереш нали ти харесват или не. Все пак мисля че не е удачен вариант да избираш тонколони по това нали ще издържат на натоварването на усилвателя или не. Зависи от много неща, във форума са описани в раздела за озвучителни тела. А сигурен ли си, че този усилвател ще издържи с колоните които си избрал :wink: Да няма изненадки.:smt031

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#7 Мнение от toroid »

Ей това според мен е за теб:

http://www.jblpro.com/JRX/JRX125.htm

И няма да можеш да усилиш усилвателя до край защото още от средата ще почнат да падат стени,тавани и съседни згради..............С тая чувствителност няма да имаш проблем с никой усилвател а проблема ще е относно здравето ти.След едночасово слушане на МАХ в домашни условия ще е необходимо задължително да чака линейка пред вас ако не си се убил до тогава от "звук" :twisted:

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#9 Мнение от toroid »

Има ги и в Пловдив и не са скъпи!Какви са ти сегашните колони,кой модел са?

http://auction.dir.bg/item445916847-jbl ... x-125.html

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#11 Мнение от toroid »

Да,слаби са.Не са лоши тия колони с полимер-графитните мембрани.Имах S-710 но и те не държат на голямо натоварване.За прилично слушане стават но над 50-60 вата вече е мазало.И имай предвид,че изкривяванията до голяма степен зависят от качеството на усилвателя и мощтноста му.Също така и в какво помещение се слуша!

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от toroid »

Може да не е слаб според теб/макар да ми е ясно на Техникс колко им е реална мощноста/усилвателя но кривочите са му големи и качеството -под всяка критика!!! С този усилвател/и особено тази серия/няма да изкараш приличен и стабилен звук от които и да е колони!Ела да ти пусна мноооого по-малки и слаби колони но с добър амп и да чуеш разликата и възможностите му.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”