Предложение за покупка на MDF

Съобщение
Автор
Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Предложение за покупка на MDF

#1 Мнение от Bojo »

Ако има желаещи мога да организирам покупка, транспорт и разкрояване на плоскости от MDF. Покупка - от фирма "Вертикал 7" със следните дебелини 8,10, 12, 16, 18, 19, 22, 25, 30 мм. Формата е 2750 на 1840 мм - 5.060 квадр. м, и цена съответно 29, 36, 42, 53, 60, 63, 73, 83, 99 лева за плоча, с вкл. ДДС. Плочите могат да се транспортират само разрязани на две. Разкрояването си го правим сами с ръчен дисков циркуляр FESTOOl, водещ се по шина. Сряза е много гладък, но точността зависи от оператора - до 0,5мм. Реже и под ъгъл - до 45 градуса. Транспорта е безплатен, но искам помощ за пренасянета на материала до 4 етаж (има асансьор), където да го нарежем. Може да се работи и събота и неделя.

AdsBot [Google]

#2 Мнение от AdsBot [Google] »

îò êàäå ñè?

Аватар
Teodor Gugulanoff
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Teodor Gugulanoff »

Цената не е лоша, като се има предвид и предложението за организация и транспорт; за сравнение 25 мм МДФ от ЛИА при размери 2.07х2.80м е 104 лв. с ДДС, но лично аз не съм заинтересован.
Вертикал 7 предлагат ли и OSB и на каква цена? Благодаря.
Изображение

Аватар
oceanman
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от oceanman »

Божо,скоро ще съм готов с окончателните си проекти и тогава ще направим нещо...А до тогава,ще се видим... :wink:

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от iasen4o25 »

bojo аз съм навит даи някви координати да се разберем. моят тел е 0888 302612

AdsBot [Google]

ïîä êîëêî àòìîñâåðè å ïðåñîâàí ìäô

#6 Мнение от AdsBot [Google] »

ïîä êîëêî àòìîñâåðè å ïðåñîâàí ìäô
íàé ãîëåìèÿ ñêëàä çà ìäô å â áèâøèÿ çàâîä ìîñêâà òå ñà âíîñèòåëè
íî òðÿáâà äà ñå íîñè öèðêîëÿð òå ñàìî äàâàò òîê

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

За

#7 Мнение от Kiril Kirilov »

Аз участвам. с 0.7м2 18мм , но бих платил 1м2 поне.
Ако е за друга дебелина, също съм фен, но ще трябва да си прекроя размерите. Все пак ще участвам за колкото трябва, между 18-25 мм. Дано постигнем съгласие.

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#8 Мнение от iasen4o25 »

коко къде е тоя завод москва, дай адрес и тел ако межеш.

AdsBot [Google]

#9 Мнение от AdsBot [Google] »

ïðåäè íàäëåç íàäåæäà îò êúì õëàäèëíèÿ çàâîä â äÿñíî 1 êì. íàäîëó ïàê â äÿñíî ïîðòàëà ñå âèæäà ñåãà ìó ñëîæèõà àë.äîãðàìà âúòðå íàëÿâî è íà ñðåùà å ôèðìàòà àç ñúì îò ïðîâèíöèÿòà è íå çíàì àäðåñà íî ìèíàëàòà ñåäìèöà áÿõ òàì îêî íÿêîé îòèäå äà äàäå òåë è äà ïèòà çà àòìîñâåðèòå
Ñîôèÿ, êâ. "Âîåííà ðàìïà", óë. "ïðîô. Èâ. Ãåîðãîâ" 3,

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

MDF

#10 Мнение от Bojo »

От София, OSB не продават, в момента нямат 22мм, но имат 40мм - 133лв/листа. Материала е пресован - 900кг/кубичен метър. Вертикал 7 са директни вносители - Чехия. тел.: 02/ 978 56 86. За количества дават отстъпки - над 1000/2000/5000 лева?! Материала е хубав. Работил съм с турски, значително по евтин, но има различни гадости в материала, които скапват режещия диск. Най-малкото количество е 1 лист(цял)!
Телефоните ми са 974 47 82, 73 82 17 - сл. и 0888 920 362

Bojo
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#11 Мнение от Bojo »

Търсете на телефоните Божо без да се притеснявате. Току що гожорих с Jasen4o25 и се уговорихме да се заявява по половин плоча минимум. Пшете кой колко иска, аз ще обобщя, ще звънна на всеки и ще се уговорим за дата и час.

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#12 Мнение от iasen4o25 »

ето я и мойта заявка- 25 мм МДФ 2,5 кв.м (половината плоча), ако на някой му трябва малко повече няма проблем да се комбинираме, защото реално ми трябват 2 кв.м. за дооговаряне тел 0888 302612

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

#13 Мнение от iasen4o25 »

само за идеята се обадих в един магазин за мебели, където режат по поръчка на клиента парчета от МДф с техен материал, то па взе че се оказа сравнително ефтино. значи за 12-те парчета , който ми трябват на мен с обща квадратура 2 кв.м ми искат към 50 лв (включва материала и нарязването), което се врязва с около 40-50% по скъпо отколкото ако си ги купим ние, но пък няма да се занимаваме с прекарване на цели плочи и рязане и др. трудности. като цяло мисля че си заслужава. какво мислите, има ли смисъл въобще да се занимаваме с комбиниране за цели плочи?

Аватар
Kiril Kirilov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

Address

#14 Мнение от Kiril Kirilov »

Я вземи, че остави координати на този магазин, и подробности, за колко време изпълняват поръчката, прецизни ли са (Виж Практикер...защо не става там?)...

Аватар
iasen4o25
има опит
има опит
Обратна връзка:

Re: Address

#15 Мнение от iasen4o25 »

kirilov написа:Я вземи, че остави координати на този магазин, и подробности, за колко време изпълняват поръчката, прецизни ли са (Виж Практикер...защо не става там?)...
магазина е същия за който ти писах в темата за среден ТЛ. адреса е бул. Мадрит 34 тел 8430233 казва се "Интериор". поръчката се изпълнява за около една седмица, предплащ се 50%. дилъра ме увери че до сега не са имали случай да има отклонения от зададените размери. един приятел (който работи в друга мебелна фирма) ги ползва от време на време за единични детайли и ми е казвал че за сряз може да се разчита. за кантиране или фурнироване каквито също предлагат имало какво още да се желае като качество.

Публикувай отговор

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”