Предложение за покупка на MDF
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Предложение за покупка на MDF
Ако има желаещи мога да организирам покупка, транспорт и разкрояване на плоскости от MDF. Покупка - от фирма "Вертикал 7" със следните дебелини 8,10, 12, 16, 18, 19, 22, 25, 30 мм. Формата е 2750 на 1840 мм - 5.060 квадр. м, и цена съответно 29, 36, 42, 53, 60, 63, 73, 83, 99 лева за плоча, с вкл. ДДС. Плочите могат да се транспортират само разрязани на две. Разкрояването си го правим сами с ръчен дисков циркуляр FESTOOl, водещ се по шина. Сряза е много гладък, но точността зависи от оператора - до 0,5мм. Реже и под ъгъл - до 45 градуса. Транспорта е безплатен, но искам помощ за пренасянета на материала до 4 етаж (има асансьор), където да го нарежем. Може да се работи и събота и неделя.
- Teodor Gugulanoff
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
AdsBot [Google]
ïîä êîëêî àòìîñâåðè å ïðåñîâàí ìäô
ïîä êîëêî àòìîñâåðè å ïðåñîâàí ìäô
íàé ãîëåìèÿ ñêëàä çà ìäô å â áèâøèÿ çàâîä ìîñêâà òå ñà âíîñèòåëè
íî òðÿáâà äà ñå íîñè öèðêîëÿð òå ñàìî äàâàò òîê
íàé ãîëåìèÿ ñêëàä çà ìäô å â áèâøèÿ çàâîä ìîñêâà òå ñà âíîñèòåëè
íî òðÿáâà äà ñå íîñè öèðêîëÿð òå ñàìî äàâàò òîê
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
За
Аз участвам. с 0.7м2 18мм , но бих платил 1м2 поне.
Ако е за друга дебелина, също съм фен, но ще трябва да си прекроя размерите. Все пак ще участвам за колкото трябва, между 18-25 мм. Дано постигнем съгласие.
Ако е за друга дебелина, също съм фен, но ще трябва да си прекроя размерите. Все пак ще участвам за колкото трябва, между 18-25 мм. Дано постигнем съгласие.
-
AdsBot [Google]
ïðåäè íàäëåç íàäåæäà îò êúì õëàäèëíèÿ çàâîä â äÿñíî 1 êì. íàäîëó ïàê â äÿñíî ïîðòàëà ñå âèæäà ñåãà ìó ñëîæèõà àë.äîãðàìà âúòðå íàëÿâî è íà ñðåùà å ôèðìàòà àç ñúì îò ïðîâèíöèÿòà è íå çíàì àäðåñà íî ìèíàëàòà ñåäìèöà áÿõ òàì îêî íÿêîé îòèäå äà äàäå òåë è äà ïèòà çà àòìîñâåðèòå
Ñîôèÿ, êâ. "Âîåííà ðàìïà", óë. "ïðîô. Èâ. Ãåîðãîâ" 3,
Ñîôèÿ, êâ. "Âîåííà ðàìïà", óë. "ïðîô. Èâ. Ãåîðãîâ" 3,
-
Bojo
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
MDF
От София, OSB не продават, в момента нямат 22мм, но имат 40мм - 133лв/листа. Материала е пресован - 900кг/кубичен метър. Вертикал 7 са директни вносители - Чехия. тел.: 02/ 978 56 86. За количества дават отстъпки - над 1000/2000/5000 лева?! Материала е хубав. Работил съм с турски, значително по евтин, но има различни гадости в материала, които скапват режещия диск. Най-малкото количество е 1 лист(цял)!
Телефоните ми са 974 47 82, 73 82 17 - сл. и 0888 920 362
Телефоните ми са 974 47 82, 73 82 17 - сл. и 0888 920 362
- iasen4o25
- има опит

- Обратна връзка:
само за идеята се обадих в един магазин за мебели, където режат по поръчка на клиента парчета от МДф с техен материал, то па взе че се оказа сравнително ефтино. значи за 12-те парчета , който ми трябват на мен с обща квадратура 2 кв.м ми искат към 50 лв (включва материала и нарязването), което се врязва с около 40-50% по скъпо отколкото ако си ги купим ние, но пък няма да се занимаваме с прекарване на цели плочи и рязане и др. трудности. като цяло мисля че си заслужава. какво мислите, има ли смисъл въобще да се занимаваме с комбиниране за цели плочи?
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Address
Я вземи, че остави координати на този магазин, и подробности, за колко време изпълняват поръчката, прецизни ли са (Виж Практикер...защо не става там?)...
- iasen4o25
- има опит

- Обратна връзка:
Re: Address
магазина е същия за който ти писах в темата за среден ТЛ. адреса е бул. Мадрит 34 тел 8430233 казва се "Интериор". поръчката се изпълнява за около една седмица, предплащ се 50%. дилъра ме увери че до сега не са имали случай да има отклонения от зададените размери. един приятел (който работи в друга мебелна фирма) ги ползва от време на време за единични детайли и ми е казвал че за сряз може да се разчита. за кантиране или фурнироване каквито също предлагат имало какво още да се желае като качество.kirilov написа:Я вземи, че остави координати на този магазин, и подробности, за колко време изпълняват поръчката, прецизни ли са (Виж Практикер...защо не става там?)...