ВКН 1221????(Още нещо за него??)

Заключено
Съобщение
Автор
sexsa

ВКН 1221????(Още нещо за него??)

#1 Мнение от sexsa »

Ами аз вече писах ама някои ми там ......модератори са ми делнали темата и аз не знам защо те като са т.........ци аз за мен си знам пиша си нормално че даже и на кирилица..
Та вапроса ми е някои знае ли нещо по-вече за тези говорители имам 2х12 у на 4 Омови уж 40 Вата ама маи са по вече кажете ми нещо по този вапрос...Ако някои има такива чудеса,ако може да ми каже какви колони им е направил да дате чертежи,размери и темподобни ...,а и да питам дали ще можем да го направим за Кола някоя тубичка с него или някое Басс боксче....та кажете ми .
А в междупрочем говорителчето е староооо много старооо от Миналото поколение когато....
ЩЕ ПОМОЛЯ ПОНЕ МОДЕРАТОРИТЕ ДА МЕ ОВЕДОМЯВАТ КАТО МИ ТРЯТ ПОСТА С ЛС ,ааа това Държава ли е бе даи сега като имаме права да злоупотребяваме с тях ...Хайде Умната ..
Предварително ви благодаря...!!!!

Аватар
Borislav Uzunov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#2 Мнение от Borislav Uzunov »

Ако бях на твое място бих се държал по-прилично. Значи в тоя форум за български говорители не се говори. Ще погледна тук там и ще ти изпратя инфо на лично съобщение ако толкова се интересуваш.

Аватар
Stefan Stefanov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#3 Мнение от Stefan Stefanov »

Правя изключение, но ще е последно.

Аз изтрих поста ти, защото както всички вече знаят във форума БГ говорители не се обсъждат и такива теми се трият без обяснения.
Никой няма да те уведомява за триене на постове.
Щом като участваш тук си длъжен да спазваш правилата.

Тази тема утре ще изчезне!

Аватар
Daniel Petrov
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#4 Мнение от Daniel Petrov »

Ти май а?
Мисля,че си пропуснал доста часове в училище!
Виж да не пропускаш повече за в бъдеще.
А относно онова,което ти наричаш говорител и в Благоевград не знаят нищо за него,питано е,отговорът беше неясен.
5853 Labs
SE valve amps.

Изображение

Заключено

Обратно към “Озвучителни тела Loudspeakers”