Logitech X-530 проблем с трафа!
Logitech X-530 проблем с трафа!
Здравейте!Имам колонки за компа на Лоджитек X-530 обаче мисля че трафа неим работи.Пробвах със мултицета на щепсела и веригата несе затваря.тогава отворих буфера(защото там е трафа) разпоих захранващите(запоени на платката) жици които идваха от трафа и там пак проверих с мултицета там веригата се затваряше а пък напрежение не излизаше.Според мен първичната намотка е изгоряла и трафа неработи а от там и самите колони.Та въпроса ми е какув точно траф и от къде да си взема.А ако мислите че несум прав и проблема е от не6то друго кажете си мнението.Мерси Предварително!
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
"Господине', освен безсмислени коментари и ниска правописна (а и не само) култур"ъ", не демонстрирате нищо друго.Fuckez написа:Един пич от Велико Търново предлагаше един траф от асансьор.kalokasa май беше.мисля че ще ти свърши работа
Основната цел на всеки един форум не е "на всяка манджа - мирудия" - на всеки пост - отговор!!!
Целенасочената реклама на определени "фирмички" не е нещо лошо, при положение, че е коректна и се ползва само една регистрация на един потребител!!!
- sanitara16
- чете и пита
- Обратна връзка:
Fuckez написа:Един пич от Велико Търново предлагаше един траф от асансьор.kalokasa май беше.мисля че ще ти свърши работа
Досаждаш вече!

П.П:Че и аз покрай теб.Извинявам се на останалите от форума!
Количеството интелект на планетата е константа, а населението расте.......
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
-
- BG Audio Team™
- Обратна връзка: