Няма нужда да обяснявам колко много ми помогна форума. То не беше четене, не беше чудо

Става дълго за обяснение, но накратко си поръчах BK16 kit, с Фостекси FE166E. Всеки може да ги види на сайта на Мадисаунд. В момента е почти сглобена само едната хорничка. За звука няма какво да кажа, с думи не може да се опише! Скока от гюфта-гюфта колони SON(Д)Y на хорни е направо неописуем.
Прилагам чертеж на проекта с няколко размери (в см.). Ако някой желае да ми пише на ЛБ - ще сваля всички размери ако трябва. Но няма да са много точни, защото все пак меря с ръце и с рулетка с гадни инчове.
Основните ми въпросите са:
1. Това пространство точно под и зад говорителя ми се струва странно;
2. Някакси ми изглежда, че компресионната камера е много голяма;
3. Вътрешната дъска на предната стена я обърнах. Приложил съм лек разрез как е станало. Дали ще има голяма промяна в звука, защото наистина ми е по-удобно да е обърната...;
Ако някой има да добави нещо да заповяда, ще направя всичко възможно да го изпълня. НО да знаете, че каналите са издълбани в страниците и не мога да променям нищо. Мога само да добавям

Благодаря предварително на всички! Дори и да не ми дадете съвети може да ме изкритикувате!
И да се надявам следващите хорни да са с Етери