Благодаря ви предварително !!!
Надявам се си заделил над 10 000 ?tuningovan написа:... Трябва ми някоя много яка система за домашно кино,...
Ами, как да ти кажа? Ще се опитам да бъда максимално директен, така че не го приемай лично.tuningovan написа:.... За бюджет си мисля да заделя 3000-4000лв , защото в наши дни направо е светотатство да се похарчат повече за озвучението на една стая.
Този ресойвър е доста сериозен. Особено по отношение на видео часта му. Има HQV Reon-VX видео процесор, който работи изключително добре. За аудио възможностите му не искам да давам оценки, но за моите изисквания е достатъчно добър. В този форум летвата по този показател е доста над моята и не знам ти какви рабирания за добър звук имаш.tuningovan написа:благодаря за изчерпателният пост, а някой запознат ли е с Onkyo Receiver TX-NR905 , аз смятам, че може да свърши работа
В такъв случай има едно единствено решение: отделни системи за музика и за домашно кино. Ако някой се опитва да те убеди, че има ресивър на приемлива (според твоя бюджет) цена, на който да слушаш качествено стерео музика, той или е заинтересован търговец, или не знае за какво става дума.tuningovan написа:Да съгласен съм с теб, но това искам да го направя, защото тази система ще я използвам и за слушане на музика...
Без да си го чул?tuningovan написа:Аз смятах да си го купувам от интернет...
Съществува в магазин Electron с уговорката като я поръчваш да ги предупредиш, че ако не ти хареса може да я върнеш както са ти я дали с кашон и всичките неща вътре. Или в магазин Audioarte, но за него не съм сигурен.Gethsemane написа:Съгласен съм, че купуването на сляпо е най-малкото огромен риск, но не е зле да се вземат предвид няколко неща.
Първо, този модел най-вероятно изобщо няма къде да се чуе. Обикновено плеърите и ресийвърите на Onkyo тук се движат с 1 -2 години закъснение.
Второ, дори да го имаше и да го чуеш в някакъв си магазин, с някакъв си плеър и на някакви си колони е все едно да не си го чул изобщо.
И трето, разликата в цената тук и тази в Щатите, например е точно наполовина. Дори със доставка с един скъп куриер пак говорим за 1-2000 лева разлика.
Най-добрия вариант би бил такава скъпа техника да може да я вземеш у вас за един ден и да я чуеш в твоето помещение и на твоите компоненти и така да решиш дали става. Това май не съществува изобщо като вариант у нас.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта