търся идеи и предложения
-
strombringer
търся идеи и предложения
Търся идеи и предложения , за да си напрявя сравнително добър активен суб за автомобил с възможно най малки размери.....Знам че обема е важен но нямам място....
Благодаря ви!!!!
Благодаря ви!!!!
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
gps
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Говорителя е ясен,за тия пари Kenwood,JBL,Pioneer
В никакъв случай с буква F отзад!
F=free air,т.е. не е за вграждане в обем а за директен монтаж на кората,ползвайки обема на багажника примерно.
Обем от около 25-30 литра.Поне горе долу толкова дават като препоръчителен всички за 10 инчов бас.
С по малко няма да стане
В никакъв случай с буква F отзад!
F=free air,т.е. не е за вграждане в обем а за директен монтаж на кората,ползвайки обема на багажника примерно.
Обем от около 25-30 литра.Поне горе долу толкова дават като препоръчителен всички за 10 инчов бас.
С по малко няма да стане
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
-
strombringer
Благодаря за идеите,сега ще се поразтърся.
А някой от вас 4увал ли е как свири това:
http://www.electron.bg/product_info.php ... 6503718cd4
А някой от вас 4увал ли е как свири това:
http://www.electron.bg/product_info.php ... 6503718cd4
-
emil_kov
-
strombringer
Значи аз също не искам да ме слушат по улиците интересува ме вътре как звучи , пък и не искам да дразня хората с моя музикален вкус както правят ч.......те! но това е друга тема!
За РС суб и аз се замислаям , но не съм пробвал , не искам най -невъзможния звук а искам да се изкефя на едни тихички 30-40 HZ който сега ми липсват много!Но проблема ми е обема колата ми е голяма ама вътре е фул.
За РС суб и аз се замислаям , но не съм пробвал , не искам най -невъзможния звук а искам да се изкефя на едни тихички 30-40 HZ който сега ми липсват много!Но проблема ми е обема колата ми е голяма ама вътре е фул.