Royal Raymond Rife

Публикувай отговор
Съобщение
Автор
karutzar

Cancer as a fungus

#452 Мнение от karutzar »

http://www.brasschecktv.com/page/398.html
Рака е фунгус (гъбички). Всички патогени (включително грипа) са начална форма на Рак. Поне така го казва Кларк. И последното от Кларк е "пенкилера" за всички болести - Отвара от клен и сода за хляб - 3 към едно. Вари се 5 минути и се приема по 1 супена лъжица.
This treatment is a combination of pure, 100% maple syrup and baking soda
When mixed and heated together, the maple syrup and baking soda bind together. The maple syrup targets cancer cells (which consume 15 times more glucose than normal cells) and the baking soda, which is dragged into the cancer cell by the maple syrup, being very alkaline forces a rapid shift in pH killing the cell. The actual formula is to mix one part baking soda with three parts (pure, 100%) maple syrup in a small saucepan. Stir briskly and heat the mixture for 5 minutes.
Не си спомням вида клен за който става въпрос. В момента не мога да го намеря, но след няколко дни ще го постна тук. Преди година (или нещо такова) го търсих по нета в магазините за разсад. Значи този "пенкилер" + настройката от кори на орехи (Йод) - и всичко е наред.
Фунгуса е много упорито (чифутоидно) животно, на и на него се намери "цаката"... :lol:

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#454 Мнение от VITAN »

Къде със стари, къде с нови имена - събрахме се...
Остава ми да си придърпам бирата и пуканките, и да гледам :D

Все пак да кажа и нещо полезно: http://www.bg.yosif.net/med/index7.htm
WWW.RIFE.HIT.BG IT CAN BE DONE!

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#457 Мнение от VITAN »

I-now написа:ps: и яж бавно пуканките, да не се задавиш.
Няма как да стане просто, несъизмерими са ни проблемите. Например един от моите, който се породи от смяната на идеологията в новата/стара машината е: дали другата ми машина да е по съвсем друга схемотехника заради 100, максимум 200V по-висок радиочестотен импулс? Вземайки предвид постоянното преднапрежение, което може да се добави и че сега със сигурност се побирам във кутия от РС....

Когато кръвта стане алкална, при хората които ядат често месо може да стане следното: калция разтворен в кръвта почва да се отлага като шипове - това и медицината преди 1-2 века го е знаела. За "Хулда Кларк и църква" - не знам.... Ако имаш желание виж с твоя запер може ли да се повлияе на хемороиди - за някои мои роднини ще им е от полза.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#461 Мнение от VITAN »

I-now написа:Karutzar, баткиш , прав беше, като каза, че най-вликия лекар е бил Орфейл :smt041
Maсони, езически богове, Орфей - велик лекар..... дебела работа стана.

Орфей са го бастисали тракийките, щото с музиката си омайвал тракийците когато са се упражнявали в мъжеложство.... 100% история.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#462 Мнение от VITAN »

Истинската машина се оказа нещо по-различно от това, което си представях. Дори на първите си схеми гледам като на нещо наивно. По същество:
http://www.rife.org/john%20marsh/rifein ... istory.pdf - тук на 49 страница (за момента) вижте възкресената машина от 1939 г. и нивата на ВЧ сигнала. В общи линии миливолти. Странно, но и аз за най-високите честоти имах подобни напрежения. За 138 кHz – 70 пъти по-високи.

Сменяйки идеологията (в движение) получих по-големи волтажи и спад в АЧХ-то 10 пъти.

ТТ данни:
- захранване 1,55 kV;
- в кутия от РС със заземяване;
- еднополярни импулси;
- честота от 138 kHz до 1,8 MHz с добра стабилност;
- настройка на работната честотата единствено чрез ВЧ генератора;
- лампа с Fe - W електроди (магнитни), 15mm He;
- наличие на постояннотоково преднапрежение на лампата;
- импулси от Vpp = 200V при 138 kHz;
- импулси от Vpp = 20V при 1,8 MHz;
- стробиращ аудиогенератор.

Дали това е достатъчно? Може би, но честно казано не ме вълнува много. Повече ме вълнува оптимизацията на машината. Ако за контактния метод казват са достатъчни 20V, то тук този волтаж е качен на електрическите лъчи на лампата и пронизват цялото тяло. Не говорим за ел. ток, минаващ само по кожата (т.н. скин ефект). Не знам дали съм се научил да правя Райф машини, но мисля, че съм се научил как не се правят. Омръзна ми да преправям тази и мисля по някое време да изстискам максимума на сегашния мой си метод за получаване на импулси. Освен малките грешки да поправя и 2 големи:
- в избора на РС кутия;
- в стробиращия генератор – той трябва да е в кутията на генератора, а не в силовата част.

На 1,8 MHz импулси над 200V могат да се получат по принципно различен начин, но едва ли би се събрало всичко в кутия от РС. Импулси по новия метод – до към 500V. За импулси от 5 – 8 kV >> доста място, време и пари, но само за лампа с външни електроди. При лампа с вътрешни над 3 kV вече според някои изследвания е възможна поява на слабо меко рентгеново лъчение. Такова лъчение от кварца при 8 kV няма как да бъдат избито, докато от метал нещата стоят по друг начин.
Последно промяна от VITAN на Пон Сеп 01, 2008 12:35 pm, променено общо 1 път.

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#463 Мнение от VITAN »

В книгата „Изгубените открития”: …. Електрически „шипове” от прав ток, приложени към напълнена с газ лампа, изстрелвали електрически лъчи към заразената цел….
Дали Джери Василатос не е имал предвид това:
Изображение
А как реагира лампата:
Изображение
>>
Изображение
>>
Изображение
>>
Изображение
И не ме питайте на лични съобщения или по друг начин, дали лекувам или ще лекувам някого. Хора много близко до мен дори не знаят за моите занимания (включително баба Руска). Всяка жаба да си знае гьола. Аз съм инженер, а не доктор и няма да се правя на такъв, какъвто не съм :!: От мен няма да чуете: излекувах тогова или оногова. НЯМА да лекувам НИКОГО :!::!::!:

Аватар
VITAN
има опит
има опит
Обратна връзка:

#465 Мнение от VITAN »

Близките 100 години медийни изяви са изключени. За какво мислиш съм го захапал тоя Райф?!

Една Райф машина освен да трепе всички вируси и бактерии има още много приложения. Говорим за обособени части от нея или за машината като цяло.

Ако до другата седмица се сетите за всички тях - имате от мен схемата на захранването на машината (тази). Не е просто, защото и службата му не е стандартна. Схемата на генератора с МАХ038, макар и да трябва да се преработва вече я публикувах.

И какво? Дори и у най-големите доставчици по света я няма.... Уникални устройства се правят с уникални части, за които Матрицата много лесно решава, че не са и изгодни за производство.

Публикувай отговор

Обратно към “NEW ORDER”