Помощ за тонколонките ми...
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
....имам 10-сетина качествени високочестотни говорителя , може да ги сравним когато кажеш с каквато и да е модната от теб пиезо "висока" ...мисля че е по-удачно използването на пиезо при ефтините запалките отколкото в аудиотоAudiomaster написа:Абсолютно!Ivan Rachev написа:...това е повече от сигурно.Audiomaster написа: никой не вярваше, че могат да дават високи като от динамичен драйверМисля, че си наясно с някои положения в аудиото и конкретно приложение на пиезо излъчвателите. А сега, поради тъпия ми отговор, предлагам да ми махнеш още една звездичка, за назидание на другите, да не си позволяват така да отговарят като мен неподготвени
Пък кой знае - някой ден може и да достигна твоето ниво в Хай-Енда
Ако успея да събера поне един лампов с ГУ81М ( нали знаеш, че си купувам още един чифт, освен този, който имам ), може и с трафове на Етераудио, и като се откажа да правя високоговорители, ще си купя от вас, но мисля, че няма да бъда одобрен, за което горчиво ще съжалявам...
Как можах да напиша, че с пиезо съм постигнал добър резултат...
След като перфектно знам, че в този форум има правила - не се споменават БГ драйвери, не се пише неподготвен и още много други.
Взимам под внимание все пак , че ти си един АудиоУчител/Господар от фирмата ВеликЗвук , и според твойте думи омайваш говорителите , и съм готов за изненади
п.с...факта че след гостуването ти при мен , един аудиогосподар като теб има желание за подобна система ме кара да се чуствам горд
- Kiril Kirilov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ivan Rachev написа:....имам 10-сетина качествени високочестотни говорителя , може да ги сравним когато кажеш с каквато и да е модната от теб пиезо "висока" ...мисля че е по-удачно използването на пиезо при ефтините запалките отколкото в аудиотоAudiomaster написа:Абсолютно!Ivan Rachev написа:...това е повече от сигурно.Мисля, че си наясно с някои положения в аудиото и конкретно приложение на пиезо излъчвателите. А сега, поради тъпия ми отговор, предлагам да ми махнеш още една звездичка, за назидание на другите, да не си позволяват така да отговарят като мен неподготвени
Пък кой знае - някой ден може и да достигна твоето ниво в Хай-Енда
Ако успея да събера поне един лампов с ГУ81М ( нали знаеш, че си купувам още един чифт, освен този, който имам ), може и с трафове на Етераудио, и като се откажа да правя високоговорители, ще си купя от вас, но мисля, че няма да бъда одобрен, за което горчиво ще съжалявам...
Как можах да напиша, че с пиезо съм постигнал добър резултат...
След като перфектно знам, че в този форум има правила - не се споменават БГ драйвери, не се пише неподготвен и още много други..
Взимам под внимание все пак , че ти си един АудиоУчител/Господар от фирмата ВеликЗвук , и според твойте думи омайваш говорителите , и съм готов за изненади![]()
п.с...факта че след гостуването ти при мен , един аудиогосподар като теб има желание за подобна система ме кара да се чуствам горд
Радо, звездичката не ти я е махнал Рачев, но аз лично усещам голямото ти желание да имаш много звездички точно в този форум и в същото време да отричаш и ненавиждаш съвсем неприкрито идеите ни, които ние сме проверили стотици пъти
И ако това не се вмества в твоите виждания, трябва с мъдрост да приемеш, че и нашите не се вместват в твоите, което се отразява в нашата оценка за теб
Аз лично мисля, че Рачев с по-предния цитат подкрепи мнението ти, но ти може би виждаш само агресия срещу теб, което си е твой проблем
Ние знаем какво искаме и какво знаем и затова ще действаме по този начин
-
Audiomaster
- не знае къде се намира и какво говори
- Обратна връзка:
На думи?D.Kolev написа:доверие се печели с действия, на думи всички сме мастери.
Самоиронията си бе намясто, най-малкото заради това, което съм доказал с делата си - това към автора на темата, просто не ме познаваш, мога да ти бъда от полза, каквото и да ти говорят тук за мен!
Киро, грешни изводи си правиш за мен, ако не правех драйвери, може би и аз щях да съм клиент на Етераудио, но това е положението - просто си го мога, а на вас явно не ви харесва, че е факт. Не знам как точно разбра, че открито ненавиждам и отричам идеи, които са общи. Това със звездичките просто не е обективно - не мога да приема хора без опит да ги въздигате, а други не, не визирам само себе си. Що се касае до мен лично - ами наистина не ми пука колко звездички ще имам точно в този форум, аз съм в него, защото има интересни хора, идеи и проекти. Ако можеше по някакъв начин да се обединят всчики аудиофили, щеше да е страхотно, но....И съм обективен, когато пиша нещо, го мисля наистина. Не може с лека ръка да се отрича целия труд на Етераудио и аз не съм го правил - просто съм казал, че мога да правя широколентови драйвери, а и не само такива, харесва ми да правя качествени нискочестотни, средночестотни, високочестотни, префесионални и всякакви високоговорители. Та това е - никаква злоба нямам, просто обичам истината.
Много добре знам защо не ме харесват някои от вас и то не е защото нищо не знам, а чисто и просто търговски интереси, няма друго...
Извинявам се на човека за излишният спам.
Радостин Атанасов
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353
0899 867 140/ 0879 857 140
http://audiofidelitybg.com
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=46353
-
D.Kolev
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Audiomaster написа:Аз пък си мисля, че е крайно време да спра да скромничаИ чие доверие да печеля - вашето или на клиентите ми?
...може разбирасе , само стани аудиофил преди това , страхувам се че ти си майстор/търговец който се интересува от клиентите а не от аудиофилиятаAudiomaster написа: Ако можеше по някакъв начин да се обединят всчики аудиофили, щеше да е страхотно, но.
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Радо,като ти гледам снимките от линка в подписа,се чудя защо изобщо се буташ за конкуренция на Етераудио.Нещо нивата са съвсем различни,нещо идеите май нямат нищо общо,нещо Хай-енда при теб отсъства.Може наистина да са ти качествени нещата,но просто са несрваними.
А относно фулрейндж драйверите - нека всяка жаба си знае гьола!
Много хора се изхвърлят,че могат да направят нещо по-добро от Етер,но реален изпълнен такъв проект няма и до ден днешен.Всеки нещо някъде,някога си бил направил,ама не го бил показал,разбираш ли,щото еди какво си...Хората направиха изложение,нищо не остана скрито.А другите като теб,с претенции за конкуренция,къде са?!Само тук,като някакви никове...голословни.
Би ти направило чест да признаеш,че в случая хората от Бгаудио са по-напред от теб,въпреки годините труд,които си положил и това,което си направил - то може да не е лошо,но просто е различно,просто е в друга посока (визирам това,което видях като снимки от линка в подписа)....Дет'с иноФ фром Ми!!!
А относно фулрейндж драйверите - нека всяка жаба си знае гьола!
Много хора се изхвърлят,че могат да направят нещо по-добро от Етер,но реален изпълнен такъв проект няма и до ден днешен.Всеки нещо някъде,някога си бил направил,ама не го бил показал,разбираш ли,щото еди какво си...Хората направиха изложение,нищо не остана скрито.А другите като теб,с претенции за конкуренция,къде са?!Само тук,като някакви никове...голословни.
Би ти направило чест да признаеш,че в случая хората от Бгаудио са по-напред от теб,въпреки годините труд,които си положил и това,което си направил - то може да не е лошо,но просто е различно,просто е в друга посока (визирам това,което видях като снимки от линка в подписа)....Дет'с иноФ фром Ми!!!

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка: