ами мисля ,че е ОК ... само може така да се проектира платката ,че на захранването пистите да са по близо и да се използва 3-на клема за печатен монтаж , също и за входа ... .но това в този случай всеки ще може да си я доработи ако иска захранващите кабели да се раздемонтирват бързо ...
ВЕДНАГА КОМЕНТИРАМ:
Така като гледам си обърнал дрейна и сорса на Т4 и на схемата, и на платката. Това е P-елемент със Сорс към +захранването, нали??? Ти си го свързал като сорсов повторител. Само като видиш защитния диод накъде сочи, ти става ясно........ Същото може да се каже за Т7
Btw, мразя тези Footprints от стандартните библиотеки с големи дупки и малки площадки около тях.......
ОЩЕ: 911/912 -ките не са К-Б-Е, а Б-К-Е или Е-К-Б; СЪС сигурност Колекторът е в средата!!!!! ЯпонскиЯТ Layout по принцип е Б-К-Е и аз бих заложил такъв Фоотпринт. За мосфетите също може да се каже, че ДрейнЪТ е средният им крак, но те изглеждат правилно ориентирани /като изключим обърнатия Дрейн-Сорс на Т7/
тук съм направил варянт на платката нз. до колко е вярна ,но съм се водил от поправения варянт на kirilov ... размерите са 48мм на 39мм малко по-малка е станал .... маркировката на елментите не съм поставил като се върна от даскало .... има и готова за разпечатка картинка само трвбва да се оразмери по по горните размери (за метода с ютията)
Масата на 78L12 не трябва да е на "маса" а на -25В!!!
(Виж схемата на widowmaker на предишната страница)
Оркада я крие и може би за това не си я вързал както трябва. Виж и я оправи.