Äóïêàòà çà áàñ
-
gps
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
fugazi
Вчера си пуснах една стара плоча на LZ - "Бяла тишина" и се сетих как се сдобих с нея.Работя в кабелна телевизия и преди години когато имахме работа на един от покривите на една къща,минавайки през подпокривното на път за капандурата мярнах няколко купа надиплени плочи и то в хоризонтално положение горките...Разгледах ги и открих някои много ценни заглавия.Намерих собственика им и го помолих да ми заеме или ако може да закупя някоя.Човека ми каза да ги разгледам спокойно и да си взема която ми хареса,защото така или иначе щял да ги прави на САКСИИ...
И това го има
И това го има
-
GabroVeca
ехе значи ние гражданите на матрицата сме тапанари и не знам какви още просто защото искаме да слушаме не кой знае каква музика на ниска цена...ами приемете че може да се интересуваме от друго...аз например имам 2 компютъра и лаптоп,които смучат пари за ъпгрейди всяка година, като в момента събирам пари за кола и представете си не мога да си позволя да си купя нещо освен до болка познатите ни марки ... защо обиждате хората които просто имат други интереси...не всеки се интересува дотолкова от музика и се задоволява с прости мп3-ки...всеки е с различни интереси и си представете че отидете да питате за нещо в друг форум - да кажем за автомобили или не знам аз например наскоро се интересувах от РЦ, и понеже не разбирате да ви нарекат невежи тъпанари или нещо такова..не е приятно нали? дано се вслушате поне малко и да вникнете в същноста на поста ми, без да искам да се дракам с някого
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
GabroVeca написа:ехе значи ние гражданите на матрицата сме тапанари и не знам какви още просто защото искаме да слушаме не кой знае каква музика на ниска цена...ами приемете че може да се интересуваме от друго...аз например имам 2 компютъра и лаптоп,които смучат пари за ъпгрейди всяка година, като в момента събирам пари за кола и представете си не мога да си позволя да си купя нещо освен до болка познатите ни марки ... защо обиждате хората които просто имат други интереси...не всеки се интересува дотолкова от музика и се задоволява с прости мп3-ки...всеки е с различни интереси и си представете че отидете да питате за нещо в друг форум - да кажем за автомобили или не знам аз например наскоро се интересувах от РЦ, и понеже не разбирате да ви нарекат невежи тъпанари или нещо такова..не е приятно нали? дано се вслушате поне малко и да вникнете в същноста на поста ми, без да искам да се дракам с някого
Виж това:
Нещата опират не само до музиката и DIY!Просто хората се делят на такива които искат да си обяснят за себе си всичко около наоколо (тоест използват мозъка си по предназначение) и такива които са просто пасивни консуматори и на които и гръбначен мозък им стига!

-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
-
GabroVeca
-
Rumen Zografov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
- Daniel Petrov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Ами обикновено не е нападане а е отбрана - на човека му свирва от тъпи и неадекватни въпроси и коментари и вместо да прояви лицемерие, спестявайки ти някои неща, предпочита да каже истината в очите... е, то от това боли...GabroVeca написа:ами и аз мисля че е за това форума но просто хората със сериозни познания по въпросите относно аудио-то от време на време им харесва да нападат невзрачните "граждани на матрицата"
Хората се самозабравят и когато им кажеш нещата в очи, вместо да ги приемат, че са такива и да се замислят, те започват да се сърдят и да казват, че видиш ли, ти от нямане на работа ги нападаш, тях невинните, като по тоя начин си доставяш едва ли не удоволствие.
И още нещо!
Когато човек има други интереси, чете и пише в други форуми, нали?
Т.е. комуникира с хора, които имат сходни на неговите интереси... и си говорят за ъпгрейди на РС-та...
5853 Labs
SE valve amps.

SE valve amps.
- xSIZARx
- чете
- Обратна връзка:
Има и евтини неща, че и къде-къде по-качествени. Вземи едно DoGC. Елементите струват до 100лв. Ако искаш по-добри транзистори, по-голям капацитет на кондензаторите, туй-онуй, може и външния вид да направиш по свой вкус, па накрая ще кажеш и DIY. Можеш да се побереш в 150лв както си поискаш (освен ако не ти хрумне нещо друго де). Ама за това пък трябва да се прочете нещо. Ще погледнеш и във форума (20 и косур изписани страници има) за проблеми и мнения. Ето ти готов усилвател. Аз сега това ще правя -и аз искам качествена музика вкъщи - не се издържа вече. Пък и колонки ще вкараш (пак DIY)...и представете си не мога да си позволя да си купя нещо освен до болка познатите ни марки ...
Ама не е ли то да дадеш 500-600лв за Technics или SONY
Everybody be Cool! You be Cool!