Забелязал съм само двама-трима във форума да те критикуват и всички останали да те подкрепят, нима това е малко?
Освен това кой те критикува - едни от най-добрите специалисти във форума, това трябва да е комплимент за теб, а не обида.
Какво точно те обвиняват - най-общо казано, че нямаш достатъчен опит да оборваш и отричаш многократно доказани като сполучливи решения, поне аз това съм разбрал до момента.
Че си много способен за годините си и силно устремен напред е факт, но трябва да разбереш, че има и по-способни и най-вече хора с голям опит във форума, хора доказали се многократно със сполучливите си проекти.
Ще си позволя да ти дам един съвет, пък ти ако искаш се вслушвай - занапред вместо да казваш ще направя това или онова кажи направих това и онова.
Така вместо да те критикуват ще могат да дойдат и да чуят готовия резултат, а не да обсъждате бъдещ, нереализиран до момента и нестандартен проект, с незнаен резултат по който всеки може да гадае какво би се получило и да ти критикува някои от решенията.
Ако си способен не го казвай, просто го докажи и ще спечелиш признание.

Малко ти пооспамих темата, ама ти почна...