Продавам активни тонколони за компютър

Съобщение
Автор
Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от Kosio »

:arrow:
Последно промяна от Kosio на Чет Мар 23, 2017 6:25 pm, променено общо 2 пъти.

LudaToK

#17 Мнение от LudaToK »

Писах ти на скайпа, но явно не си в него..та аз ще си купя въпросните колонки! :wink: И бих искал да стане даже неделя-понеделник.. Ще ти звънна днес/петък/ да се оточним кога ти е удобно и как ще стане..! :!:

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Kosio »

Най-добре при мен да ги чуеш пиши ми или ми се обади.

Ivan Rachev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#19 Мнение от Ivan Rachev »

..аз си закупих един комплект вече , и съм доволен :)
Aeroponic-LedGarden
Etheraudio
Metropolis

McBright
има опит
има опит
Обратна връзка:

#20 Мнение от McBright »

Несъмнено могат да бъдат похвалени въпросните колонки.

Разбира се, ние като по-high-end ориентирани потребители, бихме им се радвали за домашно кино, или лесно преносима (ако си нямаме хубави слушалки) система за вилата, като ходим на море и тн.

За цената която струват, просто не намирам аналог наличен на пазара (естествено суперлатив за въпросните колонки - добре свирят).

Естествено ние като малко по-претенциозни потребители, включвайки и себе си в тази гилдия, ще намерим и кусури.

Моето лично мнение, предвид отвратителното помещение, т.е. съвсем не пригодно за слушане на музка като хората (тотално голо помещение - без никаква обработка) е следното :

Колонките свирят приятно - средите са добри, хем резки, хем не чак толкова натрапчиви. Високите някъде около 8-9khz имат малък пик, но аз до сега от малките бръмбъзъчета широка лента, не съм виждал такова (най-вече в този ценови диапазон), което да няма подобен проблем. Басът се справя добре, поради помещението имаше отвратителен пик и резонанс около 55-60хз, но все пак не такъв какъвто съм свикнал да чувам при толкова нискобюджетни решения. Предполагам в друга стая/помещение, няма да е точно така, а и subwoofer-а беше в ъгъла на стаята.
Кой знае каква удърност не усетих в интерес на истината, но при всяко мое/наше "НО" идва второто "НО" - цената. Няма как за тази смешна цена която струват да се иска много, колкото ние искаме често :roll: 8).

В общи линии, вземайки предвид цената, не мога да намеря нито един кусур на системата - единственият всъщност е цената - много е ниска за това което предлага системата спрямо далееееч по-скъпи модели на китайците.

п.с. Сравнявайки с моят Logitech Z-5500 въпросните колонки свирят по-добре, може би не по-силно, но по-добре. Единственият минус разбира се е липсата на дистанционно (спрямо лоджи-то), шарени екранчета и subwoofer-ът. Просто наличният не може да се каже че е особено удърен, което го поставя едно стъпало по-доло спрямо неудърният sub на лоджи-то, но пък в пъти по-чувтствителен и силен.

Аз обаче все пак подкрепям с 2 ръце, 2 крака и 1 ... глас ZK колонките и бих ги препоръчал даже пред петорно по-скъпите Logitech Z5500, Creative Gigaworks и всевъзможни други глупости нечувани и чувани (Sony, Panasonic и тн. и тн.).

Единствено в случай, че не държите да озвучавате освен вашият апартамент, ами и околните 10, тогава кихнете 5рно повече пари и вземете някое китайско изделие.
Само онова което те накара да трепнеш, то засужава да бъде наречено хубаво !

Аватар
Dr_Stein
има опит
има опит
Обратна връзка:

#21 Мнение от Dr_Stein »

До кога важи промоцията ? Че май се заинтересувах....

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#22 Мнение от Kosio »

Ето го ревюто във вестник "Компютри":
Изображение

Аватар
BotsRevenge
има опит
има опит
Обратна връзка:

#23 Мнение от BotsRevenge »

Поздравления за ревюто, независимо, че го е писал полу-спартанец :roll:

Аватар
DJ69
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#24 Мнение от DJ69 »

Браво! Дано да има и още много други като теб и в този и в повисокия клас.. за да се покаже на българския копувач а и не само че MADE IN BG си е много над онея дръпнатите китайци дето ни заливат с глупости!

Riptor

#25 Мнение от Riptor »

Защо вече ги няма в ценовата листа на Стантек?

Аватар
Kosio
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#26 Мнение от Kosio »

Riptor написа:Защо вече ги няма в ценовата листа на Стантек?
Ами свършиха ми се вече бройките и престанах да се занимавам с тях, в момента разработвам по-голями и по-скъпи неща от доста по горен клас.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”