Всички останали, както вече се разбира и по думите на Рачев, ще имат възможността не само да видят, но и да слушат аналогичния му близнак, дело на Етераудио. Той ще бъде един от главните хедлайнери на изложението, организирано от БгАудио.Demiurg написа:Ти ще извадиш ли 200К да си купиш тоя усилвател? Най- вероятно - не. За всички останали...
Най-скъпото аудио вероятно ще се демонстрира в България
-
- има сериозен опит
- Обратна връзка:
Като познаваш такъв, отиваш с него с неговата покана.Rumen Zografov написа:...
Може да нямам 350К $ (не 200) да извадя за тоя амп.,... Може и да нямам аз,но може и да познавам някого,който има.....к'во правим?!?! ...
Не харесваш някои черти на Българина? Аз пък не харесвам чертата на някои че винаги са най-важни и трябва да са поканени навсякъде. Ами явно там не е така

Също така не всички изложения са свободни за обикновенни зрители. Има такива, в които се влиза чак след "тежка" предварителна регистрация и отсяване ...
Ако пък втория ден е отворено за зяпачи, лошо няма. Ако пък не е, пак лошо няма. Радвайте се че ТУК има добри хора които дават да се чуят други много интересни неща

Ти очакваше лично да те поканят ли? No offence.myst3 написа:Аз разбеах, че вчера е имало някакъв голям коктейл там от върешен човек. Явно е било свързано с товаТези ни имат за втора ръка хора
My $0.02
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Всъщност беше организирано точно така, че да може всеки един който иска да чуе, дори и да не е потенциален клиент да отиде и да слуша. И аз бях там, и аз слушах. Имаше и други хора. И такива, които могат да си купят, и такива които не могат.

What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
Боя се, че съм неспособен. От всичко, което съм слушал довчера най-голямо впечатление ми бяха направили 4 системи - на Рачев, на Теди, един чифт Динаудио Еър 6 и един чифт Мартин Логан. Не съм вярвал, че ще слушам озв. тяло с 6 говорителя и ще остана без дъх... Съпоставка обаче няма как да направя...sunderaubg написа:Съпостави с нещо което си чувал
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Borislav Stankov
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
На априлското изложение ще видите същия клас усилвател. Според мен ще има какво да се види.
Приканвам всички, които имат какво да покажат, да не се ослушават, да го донесат
. Трябва да сравниме нивата.
Приканвам всички, които имат какво да покажат, да не се ослушават, да го донесат

Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект.

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!

CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
-
- има опит
- Обратна връзка:
Явно сте загубили ума и дума и няма да споделите нищо конкретно за това което сте имали удоволствието да чуете, ама поне кажете според вас звука заслужава ли си тия 350.000$ които му искат ?Ivelin Braikov написа:Боя се, че съм неспособен...sunderaubg написа:Съпостави с нещо което си чувал

P.S. Носят се слухове, че имало поръчани 3 системи като на снимките по-горе ...

Малко са тези, които знаят колко много е необходимо да се знае, за да се осъзнае колко малко знаем ....