Е, определено има какво да се желае, поне по външното оформление. Със сигурност и със звука е така.
Но господата излизат с конкретна оферта
Пазарна икономика!
А и за всеки влак си има пътници.

Не ти трябва да чуваш Етери, ще намразиш живота си. Едно е да отидеш в някой магазин и да ти пуснат "колонаж" за 2000 лева да слушаш. Друго е на Рачев музиката, казвам ти го от личен опит. А ако пък случайно ги чуеш ще осъзнаеш че досега си седял върху ушите си, пак мое мнение.rumbarski написа: Етера определено не са 300лв като гледам цените за един брой! В никакъв случай не твърдя, че свирят по добре от Етер по простата причина че не съм чувал как звучи Етер.
В голяма грешка си. Това не е пазар и не е форум "за всеки и за всичко свързано с Аудиото". Това е раздел продажби на форума на Българското аудиофилско общество и няма да бягаме никъде.nforce3 написа:"аудиофилско общество" Кое е това по точно общество ??
Тука си е форум за всеки и за всичко свързано с Аудиото.Ако имаш пари купуваш ако не бягаш.Това си е просто пазар то си пише най от горе "ПРОДАЖБИ" а не "ОБСЪЖДАЧКА". Който разбира да си разбира за себе си а не да дава акъл на другите....
Аз винаги съм ценил труда на хората,колоните са си добри.Тъкмо търся в момента колони но нямам пари за тях и бягам . По добре направете и вия като мен. Не прецаквайте темата на човека само. Приятен ден и от мен.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта