Домашни колони

Съобщение
Автор
Аватар
jimy
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от jimy »

Здраво ги одюкахте тези момчета с колоните!!
Е, определено има какво да се желае, поне по външното оформление. Със сигурност и със звука е така.
Но господата излизат с конкретна оферта :D
Пазарна икономика!
А и за всеки влак си има пътници.

Аватар
Rumen Suvandjiev
BG Audio Team™
BG Audio Team™
Обратна връзка:

#17 Мнение от Rumen Suvandjiev »

jimy написа: А и за всеки влак си има пътници.
По принцип си прав, но това е сайтът на българското аудиофилско общество. Както форумите, така и обявите поддържат едно определено високо ниво на техническа компетентност и качество.

a_panov

#18 Мнение от a_panov »

rumbarski написа: Етера определено не са 300лв като гледам цените за един брой! В никакъв случай не твърдя, че свирят по добре от Етер по простата причина че не съм чувал как звучи Етер.
Не ти трябва да чуваш Етери, ще намразиш живота си. Едно е да отидеш в някой магазин и да ти пуснат "колонаж" за 2000 лева да слушаш. Друго е на Рачев музиката, казвам ти го от личен опит. А ако пък случайно ги чуеш ще осъзнаеш че досега си седял върху ушите си, пак мое мнение.

Лек ден на всички.

Teodora Todorova

#19 Мнение от Teodora Todorova »

nforce3 написа:"аудиофилско общество" Кое е това по точно общество ??
Тука си е форум за всеки и за всичко свързано с Аудиото.Ако имаш пари купуваш ако не бягаш.Това си е просто пазар то си пише най от горе "ПРОДАЖБИ" а не "ОБСЪЖДАЧКА". Който разбира да си разбира за себе си а не да дава акъл на другите....

Аз винаги съм ценил труда на хората,колоните са си добри.Тъкмо търся в момента колони но нямам пари за тях и бягам . По добре направете и вия като мен. Не прецаквайте темата на човека само. Приятен ден и от мен.
В голяма грешка си. Това не е пазар и не е форум "за всеки и за всичко свързано с Аудиото". Това е раздел продажби на форума на Българското аудиофилско общество и няма да бягаме никъде.
Да цениш труда е хубаво, но да се изказваш неподготвен не е чак толкова:
http://bgaudio.org/modules.php?name=For ... pic&t=3685

Следващият подобен пост ще бъде изтрит без обяснение.
Приятен ден и на теб. :smt051

29/06/2006 ЕДИТ: също така трия постове, които злепоставят по един или друг начин други форуми (моля използвайте ЛС за тази цел), както и постовете, които са си общи приказки. Винаги можете да пуснете нова тема, в която да обсъждате въпросите, които Ви интересуват или смятате, че ще са интересни и за другите потребители.

:smt051 :smt051 :smt051
Последно промяна от Teodora Todorova на Чет Юни 29, 2006 11:12 am, променено общо 1 път.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”