CD backup
-
- Търговец
- Обратна връзка:
КОПИЯ
Това беше направено още преди 2 години копирани бяха около 500 оригинални диска с Таскам CDRW700.След това оригиналите бяха разпродадени на различни манияци и изнемогващи радиостанции.Така се изплащат и вложените пари за профи записвачка и се съхранява информация.Мой съвет записвайте 1:1
- Ivo_Hristev
- BG Audio Team™
- Обратна връзка:
- Demiurg
- трупа сериозен опит
- Обратна връзка:
EAC не знае за защитата на дисковете
При НЕРО ми се е случвало да не иска да ми копира диск (оригинален), заради защитата, но при ЕАС - само веднъж се направи на интересен - не поиска да свали диска като един WAV, ама на отделен WAV за всяка песен се съгласи.
Самата настройка на ЕАС си има пинизи, които е добре да се спазват - ползване на външен ASPI драйвер (тоя на Нерото е идеален), офсет в зависимост от устройството, disabled cashe и пр.
А относно копията на оригинални дискове - аз си правя такива само за споделяне. Слушам си оригиналите !

Самата настройка на ЕАС си има пинизи, които е добре да се спазват - ползване на външен ASPI драйвер (тоя на Нерото е идеален), офсет в зависимост от устройството, disabled cashe и пр.
А относно копията на оригинални дискове - аз си правя такива само за споделяне. Слушам си оригиналите !