Въпрос за едни колони.

Тук е мястото за: лампи срещу транзистори,
SE срещу пуш-пул, ЦД срещу винил,
чалга срещу музика, Linux срещу Windows
и каквото още се сетите
Съобщение
Автор
Аватар
dzvero
има известен опит
има известен опит
Обратна връзка:

#16 Мнение от dzvero »

Еми аз разгледах доста неща втоя форум и многоме впечатлиха тия лампови усилватели но кой прави такива отвас попоръчка не разбрах. А и каква ще муе цената на такъв ама ако е качествен и да свири добре. Никога не съм слушал такъв и каквае разликата от звука на обикновен от тия дето ги продават. Извинявайте акови притиснявам обаче искам да си взема нещо добро ане слет някоя година пак да съжелявам.
А и забравих да попитам тоя усилвател може ли дасе ползва с от обикновените колони с няколко говоритела дето са.

LuPuS
има опит
има опит
Обратна връзка:

#17 Мнение от LuPuS »

Разликата много лесно ще я направиш след като се поразходиш по магазините и послушаш какво се предлага... и то на какви пари... и после чуеш лампа или хубав транзистор.... поне аз я правя тази разлика а не претендирам за супер трениран слух и опит... поразходи се послушай, събери впечатления и ще видиш какво ще ти пасне.. после чуй и някой DIY проект като синьото хапче или еднотактовия транзистор А клас на Widowmakera (widow obadi se da ne te tursia az..:P)....
Сигурен съм ще откриеш разликите... а те мамка му хич не са малко
А и няма значение колко говорителя има колоната...
Veni Vini Vuci!

Sylis
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#18 Мнение от Sylis »

Аз лично не виждам къде е смисъла да слушаш колони с повече говорители на ламбов усилвател...каде ти е келепира да вложиш толкова пари в такъв,като многото говорители и филтрите които има колоната изяждат тва което дава ламбата... ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Flаme wаrs”