Нали това е аудио форум, защо се дразните при обсъждането точно на аудио продукти. Къде в такъв случай трябва да се обсъждат аудиотехниките в търговската мрежа. Според мен за да се стигне до извод че даден продукт е боклук трябват определен брой количества мнения. Ако няма търпимост към различни мнения информацията се манипулира и е невярна. А дира и сеткома са чатерски детски форуми.
Сърдите се на хората за това че единствения им контакт с техниката е по магазините. Ами къде да е . ?. Ми направете магазин за ваши аудио продукти и ще е силно посещаем.
Помощ!!! Дилема м/у два ресийвъра на Denon!!!
-
gps
Приятелю ТОВА Е DIY ФОРУМ!!!!!!!който иска да обсъжда фабрична техника -да си търси подходящите форуми
Досегашната практика показа че всяко обсъждане на фабрична техника се превръща в преливане от пусто в празно и размяна на обиди и "компетентни" мнения
Може би трябва да се направи раздел за фабрична техника но не очаквай някой от компетентните да си губи времето с постване на мнения в него!!!
- Stefan Stefanov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
BEST BUY си е точно за това!
noises, ти още с първите си съобщения тук почваш да даваш акъл какво да правим и какво да не правим! Това не ми се струва най-правилното поведение.
Ако не си разбрал това е частен форум и модераторите не са длъжни да дават обяснения на никой за дейстията си!
Ако не ти харесва никой не те държи насила тук.
Ако тук не намираш това, което искаш потърси го на друго място.
noises, ти още с първите си съобщения тук почваш да даваш акъл какво да правим и какво да не правим! Това не ми се струва най-правилното поведение.
Ако не си разбрал това е частен форум и модераторите не са длъжни да дават обяснения на никой за дейстията си!
Ако не ти харесва никой не те държи насила тук.
Ако тук не намираш това, което искаш потърси го на друго място.