Нанко, в сериозна грешка си, писал съм си многократно на лични с Румен, мнението му за Фостексите въобще не е от най-добрите.
Той е на мнение, че стават евентуално като за бюджетно решение, но той е доста навътре в материята, има огромен опит и не препоръчва такива говорители за изработването на наистина добри хорни.
Сбогом 206e, здравeй 206En
- EmilRachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Re: Сбогом 206e, здравeй 206En
Мониторът ви е прашен отвътре?
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
За автоматично почистване, моля кликнете ТУК
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Колко дълго, в какво точно и с какъв/какви усилвател/и и кабели и т.н.?Nanko Rusev написа:...ги предпочитам пред два модела с кобалтови магнити, които съм слушал дълго време при мен.
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Rumen Suvandjiev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
За съжаление по незнайни причини Fostex не наблягат на широколентовите говорители в най-високия клас.
Като човек, запознат с продуктовите им линии през годините, аз така и не успях да намеря логика в смяната на моделите.
В момента във високия клас са само FE138ESR и FE208ESR, като вторият не се предлага извън Япония. Първият е наистина е чудесен драйвер, но ... изисква доработка.
За кобалтовите магнитни системи мисля, че спорът е излишен. Наистина харесвам FE-208Sigma заради добрата му линейност и баланс, но ако беше с кобалтов магнит, със сигурност щеше да бъде много по-сполучлив.
Ако искаме да направим показателно сравнение, това трябва да стане на базата на един и същ драйвер, например Lowther PM6C vs. Lowther PM6A. Лично аз съм прослушвал тези два говорителя и предимствата на кобалтовата версия са съвсем ясно доловими.
Като човек, запознат с продуктовите им линии през годините, аз така и не успях да намеря логика в смяната на моделите.
В момента във високия клас са само FE138ESR и FE208ESR, като вторият не се предлага извън Япония. Първият е наистина е чудесен драйвер, но ... изисква доработка.
За кобалтовите магнитни системи мисля, че спорът е излишен. Наистина харесвам FE-208Sigma заради добрата му линейност и баланс, но ако беше с кобалтов магнит, със сигурност щеше да бъде много по-сполучлив.
Ако искаме да направим показателно сравнение, това трябва да стане на базата на един и същ драйвер, например Lowther PM6C vs. Lowther PM6A. Лично аз съм прослушвал тези два говорителя и предимствата на кобалтовата версия са съвсем ясно доловими.
-
Nanko Rusev
- има сериозен опит

- Обратна връзка:
Ако някой си е помислил, че съм против кобалта - не съм. Но както са казали хората: "Един кобалт, говорител не прави". Съответно не отписвам всички говорители, които не са с такива магнити и не харесвам всички, които са.
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
А пък другите съвсем..."Един кобалт, говорител не прави".
...Мисля че обезателно трябва да си подмениш устрйствата преди ОТ.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
- Ivelin Braikov
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Е чак обезателно да подмени всичко - не, но си прав, че е твърде възможно да има силно лъжлив компонент в системата. Слушане, слушане...
What would you attempt to do if you know you could not fail?
- Marian Lozev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
.....Всичко което не свири.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;