С времето аз мнението ми и всичко около мен се променя (надявам се за добро-бъдещето ще покаже) ,но ти си оставаш същият заядливец, много приказки нищо напрактика, явно лампите които не можеш да имаш квалифицираш като недобри -ДДБ искаше мнение за крайно стъпало с тая РС, освен аз никой друг ,вкл. и ти, не си направи труда да нахвърли няколко предварителни сметки.Alnico написа:интересно е какво щеше да ти е мнението ако тези списъци ги нямаше.....kenotron написа:ей тва е, лампата са я сложили в списъка на най-добрите триоди за аудио, така че има верояност да свири дайствително добре, аз така мисля ДДБ,и не е лошо да се замислиш защо в споменатия списък всички ламби са ДИРЕКТНО ОТОПЛЯЕМИ ?
триод RS 237
-
полугрец
-
Ivan Rachev
- BG Audio Team™

- Обратна връзка:
Эа твое огромно съжаление практически аэ съм на ниво ,което ти доскоро не допускаше че съществуваkenotron написа:С времето аз мнението ми и всичко около мен се променя (надявам се за добро-бъдещето ще покаже) ,но ти си оставаш същият заядливец, много приказки нищо напрактика, явно лампите които не можеш да имаш квалифицираш като недобри -ДДБ искаше мнение за крайно стъпало с тая РС, освен аз никой друг ,вкл. и ти, не си направи труда да нахвърли няколко предварителни сметки.Alnico написа:интересно е какво щеше да ти е мнението ако тези списъци ги нямаше.....kenotron написа:ей тва е, лампата са я сложили в списъка на най-добрите триоди за аудио, така че има верояност да свири дайствително добре, аз така мисля ДДБ,и не е лошо да се замислиш защо в споменатия списък всички ламби са ДИРЕКТНО ОТОПЛЯЕМИ ?
п.с. Радвам се че мнението ти се променя,вкарай в промените че единствените ламби които не мога да имам, са теэи които не се продават