Никога с никого не се обзалагай за това, защото ще фалирашnpb написа:...А според мен 5.1 звук 24 битов и на 96khz не може да се сравни с никой стерео обикновен запис...

Хей, вие от БГ-ТИМА, разбрахте ли сега къде е истината - лампи, хорни, стари плеъри - директно пред или най-добре ВЪВ кофите, при това по възможност да се изхвърлят привечер, че ще е голям срам ако някой ни види и разбере, че до сега сме слушали стерео. Както се казва в един друг сайт "Иде млада аудиофилска смяна" .npb написа: А според мен 5.1 звук 24 битов и на 96khz не може да се сравни с никой стерео обикновен запис.
Не знам кои български и чуждестранни студиа визираш (явно се бърка репитиционна със звукозаписно студио), но едно е ясно:npb написа:Лозанов. Със звук се занимава професионално от 15 г. Последно хубави грамофони слушах един професионален Тамберг не помня с каква доза беше, колоните бяха активни JBL и на професионален Ниив с активни колони K&H OY с вносни плочи не български. Найстина плочата свири по добре от СД но на мен ниските са по замазани и липсва тази динамика и атака на всеки тон. Ако си влизал в студио или си слушал на живо без усилватели барабани, бас китара, контрабас ще чуеш че звука на плочата е различен от живия инструмент. За сега най близо до живия ниструмен е 24 битовия запис.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта