2-ри ден .. сащатата работа но неуспях да го изклуча на време и.. Късо на краините м/у Колектор - Емитер . Според мен някакси се самовъзбужда но Защо ? Моля помогнете че още съм начинаещ

Не мислиш ли, че момчето вече си е решило проблемаmitko_dd написа:такива схеми съм правил поне 20 единствения проблем може да е от дефектни елементи или объркани елементи
най-вече от краини ментета които при пускането гърмят слагаш други и засвирва
също и пистите са много крехки и лесно се прекъсват
провери добре всички елементи и писти
огледаи съпротишленията да не си объркал някое един мои позта от едно объркано съпротивление изгоря около 6-7 чифта краини
не мисля че си е решил проблема щом му горат краините ...eDy написа:2-ри ден .. сащатата работа но неуспях да го изклуча на време и.. Късо на краините м/у Колектор - Емитер . Според мен някакси се самовъзбужда но Защо ? Моля помогнете че още съм начинаещБлагодаря!
Ама темата е от преди 4 месецаmitko_dd написа:не мисля че си е решил проблема щом му горат краините ...eDy написа:2-ри ден .. сащатата работа но неуспях да го изклуча на време и.. Късо на краините м/у Колектор - Емитер . Според мен някакси се самовъзбужда но Защо ? Моля помогнете че още съм начинаещБлагодаря!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта