ММММДаааааа .....
единствената причина поради,която този дак нетрябва да носи етикета Аудиофилски ,е че това би наклонило и маниполирало очакванията ни!!! а и защото не е купешки. Веднага си личи вложеното ,което изплаща всяка стотинка дадена за него и кара някои да се замислят аджаба защо е толкова евтин!!!!!
Ами много ясно защо ,защото Истината се нуждае от гластност ,слово(музика-информация) неизкривена от ограничението на думите ,които са инструмент за маниполация.
Тук става въпрос за истински DIY носещ духът на свободата и приемането!
Аз приех звука на този дак ,защото остави вниманието ми потопено в настоящето и почти непровокира аналитичният ми апарат!

Звученето му е много БУДНО!!! ,с чуваеми ниски среди и каточели малко изразени високи за мен,но повтарям.. за мен:) . Като цяло звука е фулранджов подкрепен с лентова пищялка

Както казва колегата Пепи Хараланов ,няма перфектен говорител! и обяснявам аз ,защото няма да има творчество и живот ако няма напрежение и стремежи!!!
Направи ми впечатление момент в песента на Dead Can Dance - "The lotus eaters" започващ след Първата минута .в който хорово звучат вокалите на Lisa Gerrard и Brandon Perry ,които по-ясно се разграничават и чуват.
И сега малко в кръга не ‘шегата’ и в духа на леко поетично отклонение заявавам:
DIY е Истината и пътя и живота.... другото са хартийки за отвличане на вниманието

Нека да позволим и развиваме аудиото и ще усетим неговата благодат .защото обичаш ли работата която вършиш ,няма начин продукта ти да не носи любов ,удовлетворение и красота.
Това е и закона на изобилието! - прави това което обичаш
Благодаря на Ивелин за готиното и будно звучащо свежарско дакче

)
само така приятел ,продължавай напред!