ПРОДАДЕНИ ! Mission 774

Съобщение
Автор
Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

ПРОДАДЕНИ ! Mission 774

#1 Мнение от old_firehand »

Продавам Mission 774 - това е високата серия на английската марка от преди около 11-12 години .Колонките са в много добро състояние,с една забележка по външния вид - задното ъгълче на едната е ударено,което не се вижда,предния и задния панел са от кожа , шиповете (6мм) липсват ,с оригиналната книжка и и кутии.Сменил съм на всеки филтър два кондензатора и съпротивление с по качествени такива -оригиналните ги пазя също,бобините не са пипани..Високо честотния е от втори ред,а среднобасовия е първи ред с импедансна стабилизация,честота на среза 3 kHz. Няма никакви проблеми със драйверите,средите са им невероятни - драйверите са от аерогел.Високочестотния се използва във 75,77 и 78 серия.Произведени са в Англия.

ПРОДАДЕНИ !

спецификация според книжката
Rcommended Amp. 25 - 125W
Effective Volume 30 Litres
Freq. resp. +- 3dB 45Hz-20kHz
LF resp. -6dB 38Hz
Sens. 2.83V 89dB
Impedance 8 Om
MidBas 2x130 mm Hi-Def. aerogel cone
treble 25 mm fabric dome viscous laminated
Dimensions 923x178x316mm , 12kg

http://oldsite.mission-hifi.com/archive ... manual.pdf
http://www.audiomarketingservices.fr/mission/mi_77.htm

отзиви в аудио ревю http://www.audioreview.com/mfr/mission/ ... 94crx.aspx
Последно промяна от old_firehand на Пет Юли 02, 2010 9:57 pm, променено общо 4 пъти.

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

Re: продавам Mission 774

#2 Мнение от old_firehand »

up... качих снимки тук http://firehand.data.bg/p/files/Mission_774" onclick="window.open(this.href);return false;

ако има желаещи да ги купят от София може да им дойда на гости с колонките за да ги чуят ,след уговорка естествено

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#3 Мнение от toroid »

Вървят без кучето, нали? :wink: :D Имат ли си мостовете отзад? Колко време са използвани?

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#4 Мнение от old_firehand »

кучето вече съм го уредил че заминавам за Англия :( ... извинявам се ,забравих да пиша че мостовете ги няма както и шиповете за които съм споменал по горе(в момента съм с шипове от други колонки),така ми ги докараха - преди около месец,купени са от Англия,незнам колко време са ползвани но са доста запазени...и фурнира им е хубав

нова цена 440 лв

Аватар
toroid
има сериозен опит
има сериозен опит
Обратна връзка:

#5 Мнение от toroid »

Благодаря за отговора! Аз имам m73 на MISSION и съм доволен, те са със същия светъл фурнир. Ако имам възможност ще взема и тия защото са с преден басрефлекс /моите са със заден и ми е проблем/но за сега съм доста затруднен.......... :cry:

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#6 Мнение от old_firehand »

казвай по бързо :) че до днес трябва да реша за 775 ,но те са малко по скъпички...тази вечер и съм свободен

Аватар
Simonov
има известен опит
има известен опит

#7 Мнение от Simonov »

Хора уточнявайте, че това са ОТ. От заглавието си помислих, че е грамофонно рамо :mrgreen:
Изображение

Аватар
old_firehand
чете и пита
чете и пита
Обратна връзка:

#8 Мнение от old_firehand »

Simonov написа:Хора уточнявайте, че това са ОТ. От заглавието си помислих, че е грамофонно рамо :mrgreen:
гледам си имаш рамо и то не лошо :wink: наистина и в Гугъла и грамофонното рамото 774 е известно....Малко история за 77 серията - по известен е модела 773е (773 е неудачен,като 773е е, но с един говорител и затова инжинерите от Mission добавят още един) те са с по малка кутия от 774 и са по евтини естествено .775 е флагмана с два 6.5 инчови говорители но той е доста по скъп -около два пъти спрямо 774 около 1000 лири и естествено е по малко разпространен. Няма 774 със "е" накрая - поне аз незнам.Това "e" е като фейслифта при колите - пускат модела и след време сменяват елементи на филтъра с по качествени такива (като изключвам разбира се 773 и 773е ) . Доколкото ми е известно така практикуват доста фирми за ОТ.

колонките свирят хубаво ,който ги вземе няма да съжалява ,избирал съм ги за себе си ....мислел съм да си правя или да поръчвам да ми правят,но като цена щяха да са минимум два пъти колкото тези.Шест говорителя ,стилна изработка,много добър външен вид и добра цена.

Публикувай отговор

Обратно към “ПРОДАЖБИ”