Fostex си обновиха линията:
126е, 166е, 206е са заменени с 126En, 166En, 206En.
127e, 167e, 207e са прекратени, за момента няма наследници, дано да излязат
Естествената тъпота всеки път надминава изкуствения интелект. CHE
Born Ernesto Guevara de la Serna 14 June 1928 Rosario, Argentina.
Executed by a US-trained Bolivian soldiers in La Higuera on 9 October 1967.
http://slackpack.net" onclick="window.open(this.href);return false; - What the Slack!?!
... поредния е, но споко тя цената го заприходява.
Open: http://uslugi.rent.bg/zabavlenie-zavede ... enec-3662/" onclick="window.open(this.href);return false;
Някои хора си мият чиниите преди формите на живот, развили се върху тях, да открият колелото.
Работно време 07:00/00:00 0885 255 233 Skype: qno_zloo
Nanko Rusev написа:За $92.20 се очаква да е ферит. Не мисля обаче, че това е проблем.
Еинствените говорители, за които си струва да започнеш да се замисляш, трябва да бъдат поне с кобалтова магнитна система.
С феритната ти е гарантирано, че няма да свири линейно!
Нанко, има още много път да извървиш и много да плащаш, докато достигнеш нивото, от което да можеш да бъдеш обективен, наистина, а не да говориш и пишеш глупости.
Това с фостекс 206 и който и да е кобалтов говорител е твърде несериозно и много далече от каквато и да било реалност.
206-цата, която имаш струва 86 долара крайна цена за теб с печалбата за производителя и за Медисаунд!
Целия говорител не струва повече от 30 долара и въпреки, че привидно не би трябвалои да има значенние, разликата във вложеното ноу-хау и производството е далече от това, което си чул и гроздето ти е станало кисело.
Имал съм години преди теб 206-ци и то тайвански, като сегашните ги правят от 2005-та в Китай, слушал съм внимателно и 208-ци и 206 ESR и много други говорители, които със сигурност не си и няма да чуеш и с цялото ми уважение, но изобщо не знаеш къде е истината. Не си готов още!
Кириле, уважавам мнението ти и се радвам, че си открил твоята истина. Дали е различна от моята - да. Много ли - не. Дали има значение - според мен не. Кой колко е обективен - няма да обсъждам. Коя марка колко know how има - също. Също и ценообразуването. Но определено не цената определя звука.
Според много хора, най-добрата широколентова система в България е тази на Симон от Пловдив - с 206е.
Моите говорители са модифицирана тяхна версия и според единствения човек, който ги е слушал в директно сравнение с 206ESR, са по-добри от него, доста. Аз не съм слушал 206ESR (смятам да се промени при следващото ми аудио идване в София). Но пък 208 SIgma съм слушал. Хареса ми. И на още двама приятели, които си купиха такива.
Както ти написах по-горе, доста глупости пишеш, и продължаваш...
Мисля, че темата може вече да се перифразира: Сбогом ранг "трупа сериозен опит", здравей ранг "не знае къде се намира и какво говори"...
Кириле, ще ми обясниш ли само (преди да ме изтриеш и баннеш?), защо Румен и Симон слушат Fostex.
Все пак нали на форума целта е по-знаещите (какъвто явно си ти) да обясняват на по-малко знаещите (като мен - с ранг 'не знае къде се намира и какво говори").
Обясних ти мисля, доста дипломатично нещата, но ти май имаш повече самочувствие отколкото опит! Освен това има сериозно разминаване с това, което говориш в лични разговори с различни хора - много просто - не си искрен!
А Румен отдавна не слуша фостекси, за Симон не мога да отговоря, но съм слушал фостекси и затова няма нужда да обяснявам кой защо ги слуша - но хайде да речем: Защото не могат да преценят как звучат.
Много е просто да го кажеш, но е трудно да се разбере.
Ти обаче имаш още време и както знаеш не ти се случва за пръв път да се върнеш в първи клас. Много чудно как успяваш за 5 години да не мръднеш от началното училище в аудиото, при положение, че си имал щастието да видиш и чуеш?